Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Лејди Сатори напиша:
И јас сакам да се запознаам со неа и со тебе!:helou:

Ќе биде и тоа...само желба да имаш! За мене, ја знам дека имам :pos: Торчо секад има желба да упознава нови форумџики! По можност помлади, 16-18 години полесни можеш да им го свртеш умот :D

Водка, Гижо, Псај, Ацид, Маци, Јаков, Бушав, Димитар, Мрно, Серпико, Гаго и толку засеа

najjaki faci se ''bitusnec'' i tie drugite so nego alal da im e kako gi pleskaat bugaristana bravo decki:zver:

Што знам... Fortune, Bibika, MAR MAR, JeciLady, Pearl, Струмикс, concrete...

Фантом, Фолксваген, Леандра, Димитар, Геџо, Крејзи Пујол, Никола...

Златни, сите што ме спомавте ќе ме расплачевте од среќа и убајни алооо:pos:

Скул, ехееее уште од кога и мене ми е желба:wink:
Геџо, со тебе никако да се запознаеме, а ене кај сме.
Псај - се надевам дека наредната собиранка нема да ја пропуштам (освен, нели, недај боже нешто пу пу)! Во спротивно, тие пиштолите ќе си ги пуштам сама:icon_lol:
Волксваген, желбата е обострана:)
Бушав, откако помнам ти на темава мене ме спомнуваш, никако да се запознаеме:pos:
Нина, секако дека и јас сакам да те запознам!:)

Многу имам за набројување друг кого сакам да запознам, не знам кого побрзо да спомнам:( Ај ќе се обидам.

Серпико, sagaqua, MAR MAR, Марина (сограѓани, а не се знаеме за срамота), deXterche, Мacedalien, мРно, Димитар, Никола, Walker Girl, Лејди Сатори, Батистута, Акаша, Струмикс, humanoid.

Ми се блокира мозокот, ако ми текне на уште некој ќе си допишам.

И ја сакам да те запознаам Форчн,се надевам дека си ме заборавила у постот а не дека не сакаш да ме запознаеш:helou:

Fortune абе ти за никаде си не го знаеш геџо што ти „до гз” а јас што сум воглавно во германија го знам, што не успеав да ја запознаам марина, не успеав, фантом ај ваљда ќе го запознаам ако во лето наминам охрид, на листата се Серпико, VW , Струмикс, и со Јаков никако да се најдеме.

1.Gravity Grave
2.Леандра
3.VW
4.Кохлбасс
5.Al3k
6.PoisonGirl
7.Goddess
8.Марина Ох
9.Струмикс
10.Serpico
11.Викторгг
12.Sith Lord
13.Ada
14.Никола
и др.

Немирна,Псај, Мистичен,Ацид,Струмикц,Јаков,Дивајн,Црвенкапа(иако е на бан),а сакам и онаа Форчн и Прл ќе ја заборавев и Скул да ја спомнам...поздрав за сите:salut:

Да, и Годес сакам да ја запознаам од пред извесно време. :smir:

PSYtisfaction напиша:
Да, и Годес сакам да ја запознаам од пред извесно време. :smir:

Goddess стои кај мене на листа на чекање од памтивек.

со никој не се знам...сакам со сите да се запознаам...следната собиранка секако доагам...
сакам со скулгрл,риалгрл,дивајн,форчн,ејсид,димитар,фантомче,мар мар,декстерче,спајдер,лејдио сатори,џорџ,нина,немирна,вампирчето,...и мноооогу други...овие ми текнаа моментално

Fantom_oh напиша:
Ќе напрам напор да дојдам Скопје месецов, да се запознаам со сите скопјани, посебно со тебе (читај - со Маци)
Да бе...јас одамна сакам да се запознаам со Фантомот,ама не до толку колку тој што сака да се запознае со мене.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom