Иванов ќе бира советник Албанец

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Па Иванов е изберен од сите граѓани треба да има од сите националности..

Ako se raboti za sovetnik za nadvoresna politika, postoi eden isklucitelno kvaliteten kadar so iskustvo vo diplomatija. Ama..... ne e partiski covek bem ga...:)

Nego.... maska be, kur se trese u ladna voda :)
Значи, Ермира Мехмети! :vozbud::vozbud::vozbud:

Еве како се манипулира простата раја без разлика на националноста.Сега и Џевџет и Ристо ќе се сакаат повеќе.Глупости до тука бива,кога тоа не се консултирале Албанците?
За работи за кои не сакаме да ги консултираме,не го правиме тоа.За оние кои сакаме или мораме да ги консултираме не е потребен “Албанец у тимот“.
Колку тоа евентуалниот Албанец во тимот на Иванов ќе ги промени нештата?
Не дека имам против,нека има некој и од малцинствата во “тимот“ ама да се рекламираат толку и да покажуваат пацифизам е малку смешно.

И ја би за Ермира Мехмети :pipi:.

Za vo vitrina ili pak za drzac na hartija????

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

а вие мислите дека тој албанец нешто ќе правиосвен што ќе се слика?пред медиуми ќе го прошетаат и толку .........:tv:

а вие мислите дека тој албанец нешто ќе правиосвен што ќе се слика?пред медиуми ќе го прошетаат и толку .........:tv:

More kako sho pocnaja da go shutkat i da go shetat Gorge kako sho sakat toj albanec ke bidi pretsedatelot.So ovaj davajgazo nisto ne prajme

Братот го убија од шетање од кабинетот на Црвенковски до Красимир Каракачанов.Љубе може да сонува да има личен дигнитет како Иванов кога еднаш си македонски ултранационалист а после сојузника и на Б.Ц па уште и поборник против наводна антиквизација.Колку што знам Мерсел Билали му беше советник на Бучковски

Братот го убија од шетање од кабинетот на Црвенковски до Красимир Каракачанов.Љубе може да сонува да има личен дигнитет како Иванов кога еднаш си македонски ултранационалист а после сојузника и на Б.Ц па уште и поборник против наводна антиквизација.Колку што знам Мерсел Билали му беше советник на Бучковски

Hahaha abe koj vi peri pamet be Ljube so SDSM. Ljube ko praese mitinzi niedna TV na vestite ne davase kratki deloj od niv.Zosto Grujo se plasese od nego.Jas ne sum protiv to da ima sovetnik albanec, ama za Ivanov ne treba da ima zosto go igrat kako malo vojnice.

DA ZIVEE MAKEDONIJA DA ZIVEE VMRO-OBEDINETA!!!

Идентични ставови водење анти вмро-дпмне кампања заеднички средби се тоа тоа укажува на заедничко координирано делување на братот и сдсм.Второ уредувачката политика на телевизите на ја контролира премиерот како врска има тиј со тоа колку пати братот е прикажуван.Трето Љубе е игран од Љубчо бидејки на комитска вечер во скопскиот Континентал бил Љубе каде се прегрнуваат со војводата.Понатака сите изборни штабови на ВМРО-НП се работеа за братот.Интелектуалниот капацитет мегу Иванов и Братот е неспоредлив.И нема никакава врска етничката припадност со способноста верувам дека Иванов ке направи добар тим околу себе

Kako prvo Ljube bese specijalno pokanet od Ljubco ne ojde za negov keif.
A vas Grujo vi prodava mozok i ve tera da glasate za do vcera eden od golemite podrzuvaci na SDSM koj ne saka da priznaj deka do vcera davase izjavi protiv ramkoven dogovor a sega se praj deka go podrzva, ili to e deka gi smenva partiite kako corapi vo leto.

...
И нема никакава врска етничката припадност со способноста верувам дека Иванов ке направи добар тим околу себе

Проблемот во конкретниов случај е што тој не го прави тимот туку му го прават (во конкретниов случај Али).

Изјававе е многу смела.Зошто Али му прави тим па нели албанците не гласаа за Иванов и по автоматизам не должи на никој ништо+

Изјававе е многу смела.Зошто Али му прави тим па нели албанците не гласаа за Иванов и по автоматизам не должи на никој ништо+

не е моја изјава. го прочита ли првиот пост на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom