Иванов ќе бира советник Албанец

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сме решиле да градиме заедништво мора да постои одредена рамнотежа.

А што се однесува до ОНА и онака половина нејзини команданти се во Парламентот.

Туку мислам дека не е во ред да се бира Партиски советник и зошто ДУИ да го бира...
Па нели и ИВАНОВ е независен и не е партисики војник или тоа е ДИЛОТ???
Иванов вели дека има колеги Албанци и дека познава многу интелектуалци одтука мислам дека многу подбро би било советник да му биде некој независен и компетентен човек...

Незнам не контактирам со него...
Се скаравте нешто, или :)

Нова практика во смисол дали и претходните претседатели имаа Албанци советници, или ова прв почна да го практикува Иванов ?

и што сега, Албанецов ќе го советува Иванов да ја повтори 2001 и овој одма ќе го послуша:pos2:

он топик- па чекајте да видиме кој ќе е, и како прво дали е вистина ова, па после ќе коментираме:salut:
офф топик дај некако да искуминицираме ако може:back:

он топик но комент

Се скаравте нешто, или :)

Нова практика во смисол дали и претходните претседатели имаа Албанци советници, или ова прв почна да го практикува Иванов ?
не е нова .

Поранешниот пратеник од ПДП и угледен член на оваа партија, Мерсел Биљали, стана советник за надворешна политика на претседателот Борис Трајковски. Оваа речиси сензационална вест вчера прв ја објави весникот на албански јазик "Факти", а ја потврди и Кабинетот на претседателот .

"Ми причинува задоволство да ја работам оваа работа, бидејќи е поврзана со мојата професија. Важно е дека тоа не е политичка функција. Ако сите се определиме да работиме професионално, државата ќе оди напред", изјави вчера Биљали.

Весникот понатаму пишува дека во Кабинетот на претседателот на Македонија има вкупно 28 вработени, од кои само тројца се Албанци - двајца советници и еден преведувач. Според весникот, покрај Билали, во Кабинетот на Трајковски советник во ресорот за здравство е и Флорие Латифи.

утрински превземено од факти

Bravo bravo teroristite vo parlament branitelite na ulica. Alal da mu e na Albancite vo Gostivar iako vo ovie 4 god imaja najdobar gradonacalnik vo Makedonija koj najmnogu napravi za gradot, tie sepak glasaja za Rufi Osmani covekot koj lezese vo zatvor za niv i se borese za znameto da se vee vo sho i uspea.Barem 30% od Makedoncite da primea nesto od albancite od Gostivar ke bese super.

де бе па ти одма се палиш. Прашав онака да ти еам. Може сакам да те предложам за советник на Иванов

А шо е битно од која националност си за да те предложат за советник на Иванов...

де бе па ти одма се палиш. Прашав онака да ти еам. Може сакам да те предложам за советник на Иванов

А шо е битно од која националност си за да те предложат за советник на Иванов...

Nacionalnosta ne e bitna ama tuka ke pika prsti nekoj so pukal na ova zemja

Ке избреат некој глуп со врски... Глуп претседател, глуп советник... папет премиер... И после зошто се викаме /некое име по твој избор/ ?

па нели барале албанец за советник ?

не,затоа те прашав

А ти мислиш дека сум Албанец...???

Па незнам мислам дека не се сите „ПУКАЧИ„ во ДУИ има и жени во партијата...
леле на мехмети и го иам меракот кога тогаш

Ama sigurno mazite na tie zeni ili nekoj od familijata bil tezok pukac

Арифи сакаше да го сруши „ВОЈНОТО КРИЛО„ во ДУИ кое всушност е основата на партијата , сепак има многу особено помлади интелектуалци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom