- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Biljali e kur se trese u ladna voda t.e. keles za nego....
Sepak, ne ke kazam koj e. A i retko nekoj go poznava.
Сигурен си?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Biljali e kur se trese u ladna voda t.e. keles za nego....
Za sto dali sum siguren?Сигурен си?![]()
Grcki mu se ili turski?Да не е овој на пазар тука шо продава поморанџи? Јас го знам, а јас сум баш ретко некој.
Toj e majku mu...израелски
Иванов ќе бира советник Албанец со Али Ахмети
Во кабинетот на новоизбраниот претседател Ѓорге Иванов, ќе има место и за советник Албанец.
Се работи на екипирање на неговиот кабинет, но се уште не се објавуваат имињата на евентуалните советници. Кој ќе биде советникот Иванов ќе одлучи по консултациите со лидерот на ДУИ, Али Ахмети.
„Набрзо ќе реализираме средба со претседателот на ДУИ, Али Ахмети, така да, се ќе биде во ред“, рече новоизбраниот претседател.
Иванов уште еднаш повтори дека е избран за претседател со помош на гласовите на Албанците.
„Јас сум избран од сите граѓани, бидејќи гласањето беше тајно и не знаеме кои гласови и од кого беа за мене. Јас го освоив мнозинството, го постигнав цензусот, ја имам легитимноста. Многу мои колеги Албанци, ми се јавија да ми честитаат за победата, исто и голем дел од академската заедница и на сојузот на студентите Албанци, изразија поддршка за мојата кандидатура, и гласале за мене“, додаде Иванов.
Извор:http://alsat-m.tv/mk/index.php/vesti/zemja/12242.html
И како што реков АЛБАНЦИТЕ ЌЕ БИДАТ ПОЗИТИВНО ИЗНЕНАДЕНИ од НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ...
Работите почнаа да се движат во таа насока и тоа е добро така...
Од друга страна добро е што Иванов после изборот не е оспоруван од Албанците иако многумина не гласаа...
Мене нека ме избере, нема да згреши
И онака сум слободен граѓанин...
Само Ахмети нека не му предложува аман... Неговите предлози се катастрофални... пример Буџаку...
Чек бе како ова коалицијата ќе му бира советници на претседателов,та нели е непартиска личност претседателов?
Он е непартиска личност, ама КОАЛИЦИРА со ВМРО ДПМНЕ, ДОМ, ЛДП и ДС:pos2:
аааааа е тогаш ок е, него што претседател ќе беше ако незнае да си избере сам барем советници кои ќе работат 24 часа со него и за него.Или ова со бирањето советници е за да биде подобра контролата на коалицијата врз претседателот ?
Абе како и да е, сигурно ќе е подобар од Бане и Киро.![]()