На која марка мобилни нaјмногу и' верувате

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

Која марка на мобилни најмногу ја почитувате

• Nokia

Гласови: 150 55,6%
  • SonyEricsson

Гласови: 115 42,6%
  • Samsung

Гласови: 30 11,1%
  • Alcatel

Гласови: 6 2,2%
  • Siemens

Гласови: 11 4,1%
  • Motorola

Гласови: 11 4,1%
  • Panasonic

Гласови: 4 1,5%
  • Philips

Гласови: 2 0,7%
  • Lg

Гласови: 7 2,6%
  • Останати

Гласови: 9 3,3%

• Вкупно гласачи
    270
Нокиа според мене се најдобри телефони. Самсунг имаат добри дисплеи и гласни мелодии ама до вчера не знаеше што е блутут, а праќање слики и мелодии преку IR малосутра. Имаше некои финти со хакиран firmware ама на обичниот корисник не верувам дека му значи нешто тоа. Сименс се поштувааз за M серијата поточно М35,М65 и М75. Сони ериксон стварно имаат интересен дизајн и добри телефони ама кај смарт телефоните користат друг симбиан т.е. UIQ, Моторола имаат интересни телефони на отварање и добри музички телефони. E398 имаше стерео звучници, ама батеријата многу малку им трае поготово на C серијата. За другите не коментирам. Иначе највеќе си поштувам O2,T-mobile,i-mate или Qtek т.e. на нив им ги произведува HTC само им пишува друго има на маската. Иначе ова се PDA и телефони во едно.

ДЕФИНИТИВНО nokia!
6230 ми е втор моб, и втора nokia. Претходно имав 2100!
Мислам дека се најиздржливи.Ми има паѓано милион пати, па ко нов е! Од батеријата не сум задоволна баш(во споредба со други моб), али нема везе..У глобала сум задоволна, али мислам дека повеќето модели им се со мали екрани!Би било добро тоа да го сменат..Има модели со голем екран, али и телефонот е ОГРОМЕН и гломазен.....

LouWeed напиша:
SIEMENS........
germasnka masina....niso drugo

siemens veke ne e germanska tuku tajvanska.segasnite siemens ne vredat mnogu brgu se rasipuvaat znam od iskustvo.

definitivno samsung i od baterija sum zadovolen i od kamera i od memorija od se ne mi e zal sto lupnav 20 000 denari

nokia definitivno

Soni Erikson, dushata im ja izvadov na tie 2-3 telefoni shto gi imaf i ushte teraa...za nokia ne sum imala do sega ali slusham deka i tie se dosta dobri. ali osven soni erikson i nokia druga marka ne e ni vo sporedba so niv

Панасоник некако ми вадат најквалитетни мобилни и се друго

LouWeed напиша:
SIEMENS........
germasnka masina....niso drugo
simens imav minatata godina i nesto so najmnogu me nervira kaj nego e toa sto e mnogu baven t.e. dodeka da se okluci nekoja igra ili slicno pominuva 1min

sony ericsson imat najdobri telefoni, jas imam t610 i sum prezadovolen od nego, a mislam deka dobri telefoni ima i od panasonic imav gd87 gred 2godini i mnogu e izdrzliv- od kade li ne mi padna a ne mu bese nisto

Ade i jas sum na nokija a stomse ima neam poim

nokia e spored mene najdobar imaat odbro modeli dobri opcii a i menite im e najdobro, sonyericsson e isto dobar

Nokia zatoa sto e najizdrzliva i najveke i veruvam site se zadovolni so nokiite:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom