На која марка мобилни нaјмногу и' верувате

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

Која марка на мобилни најмногу ја почитувате

• Nokia

Гласови: 150 55,6%
  • SonyEricsson

Гласови: 115 42,6%
  • Samsung

Гласови: 30 11,1%
  • Alcatel

Гласови: 6 2,2%
  • Siemens

Гласови: 11 4,1%
  • Motorola

Гласови: 11 4,1%
  • Panasonic

Гласови: 4 1,5%
  • Philips

Гласови: 2 0,7%
  • Lg

Гласови: 7 2,6%
  • Останати

Гласови: 9 3,3%

• Вкупно гласачи
    270
Факти:
- Најиздржливи се сони ериксон и сименс до негде
- Најдобар дизајн убедливо водат Нокиа
- Најдобар екран имаат Самсунг
- Најдобра камера има С.Е. и Нокиа

TargeT напиша:
Факти:
- Најиздржливи се сони ериксон и сименс до негде
- Најдобар дизајн убедливо водат Нокиа
- Најдобар екран имаат Самсунг
- Најдобра камера има С.Е. и Нокиа

NE NE NE

-najizdrzliv e Sony Ericsson (Siemens ... Uzas)
-najdobar dizaj .. priznavam NOKIA
-Najdobar ekran Samsung (i toa se slozuvam)
-Najdobra kamera Sony Eriksson (definitivno, spored site raitinzi), a nokia e negdena 3 mesto posle SHARP

Највеќе им верувам на Nokia, најбољи се. Зашто? Nokia произведува само мобилни и се за мобилните.

Сименс, што праат, мобилни, бојлери, машини за перење итн итн. :pos:
Самсунг, што праат, телевизори, машини, тенџериња, чаши, шољи, глупости итн итн. :pos:
Филипс, исто. :pos:
Моторола, мобилни, модеми, мрежни картици, сателити, авиони, ракети :pos:

И останатите исто... :pos:

А за нокиа што има да се збори, само мобилни праи. :cuc:

vodkamixx напиша:
Највеќе им верувам на Nokia, најбољи се. Зашто? Nokia произведува само мобилни и се за мобилните.
А за нокиа што има да се збори, само мобилни праи. :cuc:
Очигледно не си информиран, али нокиа прави и видео рекордери, ресивери, дигитални телевизори, адсл модеми, влан аксес поинт/рутер, антени. Така да си се зезнал ако мислиш дека само мобилни прават!

TargeT напиша:
Очигледно не си информиран, али нокиа прави и видео рекордери, ресивери, дигитални телевизори, адсл модеми, влан аксес поинт/рутер, антени. Така да си се зезнал ако мислиш дека само мобилни прават!

Epa ne se site upateni..jebiga...mora da ima i takvi

TargeT напиша:
Епа за тоа дека Нокиа праат видео рекордери, ресивери, дигитални телевизори, адсл модеми, WLAN Access Point/Router-и, антени, не сум бил информиран, знам еден другар кажуваше дека праеле телевизори, а ние не му верувавме, али еве и на нивната страна видов за телевизорчињава....
img_overview_intro.jpg

Али сепак во мобилнава технологија, на нокиа највеќе им верувам, пред година и пол, а и повеќе користев нокиа 2100 и мобилниов ептен беше издржлив, од ѕид го рокав ништо не му беше, и после и го дадов на сестра ми, зашо ја земав Siemens MC60, некако се заљубив у тој мобилен, и ене го ми падна у вода и цркна све у него, идам на сервис ми викаат 5000 денари за нова плоча да му сменат, а толку е и нов да го земеш, шо значи на сименс не им верувам многу многу некако не им се изджливи мобилните, а ене ја нокиата 2100 сестра ми уште ја користи и не се жали дека нешто му фали на моблниот или шо знам шо. Додека кај други мобилни може мрежата да не фаќа, слаба мрежа, па други некои батерија не им држи и така. Сега имам Siemens A52 го користам веќе пола година, и ене го ми се усра, не прифаќа некои повици.

Ја од сите наведениве би ги издвоила само Нокиа и Сони Ериксон, а за другите не ми се многу посебни.

Nisto ne poshtuvam od mobilnive!Sum imala alcatel,siemens,nokia,LG,i sega site se vo rajot za mobilni...bog da gi prosti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom