На која марка мобилни нaјмногу и' верувате

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување

Која марка на мобилни најмногу ја почитувате

• Nokia

Гласови: 150 55,6%
  • SonyEricsson

Гласови: 115 42,6%
  • Samsung

Гласови: 30 11,1%
  • Alcatel

Гласови: 6 2,2%
  • Siemens

Гласови: 11 4,1%
  • Motorola

Гласови: 11 4,1%
  • Panasonic

Гласови: 4 1,5%
  • Philips

Гласови: 2 0,7%
  • Lg

Гласови: 7 2,6%
  • Останати

Гласови: 9 3,3%

• Вкупно гласачи
    270
Гласав за Nokia. Едноставно се најдобри :zver:
-Квалитет
-Дизајн
-Софтвер
-Практичност
-Го држат првото место на светско ниво

Гласав за Сони Ериксон, нислам дека односот цена/перформанси им е најизбалансиран.

Jas imam Nokia i zakon e! Megutoa i Alcatel ne e los, porano imav Alcatel i mi stoese 3 saati vo voda so detergent i koga go izvadiv, nema mozebi da mi veruvate, ama rabotese! Zatoa, mislam deka i Nokia i Alcatel se dobri, i otsekogas sum zemala Alcatel i ne me razocaral, i sea prvpat imam Nokia i toj e super (da cuknam tri pati vo drvo) i da ne go falam mnogu. :) :salut:

Sony Ericsson top baterija top kamera se top

Гласав за Sony Ericsson пошто стварно ми се свиѓа марката(изгледа затоа што имам Sony Ericsson) :)

Гласав за Сони Ериксонот. Јас имав Sony Ericsson Т100 од пред 4 години (купен на ново 20 февруари 2003 год.) и еве сега се расипа и имам K750i.

јас имам siemens ама nokia e нај добар

Кенвуд и Тошиба. посебно новиов модел... аууу луѓе не е нормален... штета што не беше кај мене доволно време за да го разгледам али на допир е битно... да го осетиш!
toshibats60500lv2.jpg

иначе и покрај тоа што има слаби функции телефонот чинеше 280 евра на дилерски пазар.

najbolji telefoni za mene se nokia i sony ericsson pozdrav

Нокиа освен што се најдобри мобилни во светот воедно се и најквалитетни, за разлика од СониЕриксон и Моторола. Најголем проблем кај Сони Ериксоните е џојстикот кој што многу често се расипува (ич не е квалитетен, за разлика на оној на Нокиа), додека пак кај Моторола сум забележал дека најголем проблем претставува микрофонот и звучничето за слушање. Сум читал на форуми дека и покрај тоа што Нокиа прават телефони со најмал екран (176x208) и со прилично помалку бои (65,535 бои) од Сони Ериксон (176x220) (262,144 бои) и сите останати сепак Нокиата има најквалитетна слика на екранот а исто така и камерите на Нокиа се далеку подобри од камерите на другите мобилни производители! Сега имам Нокиа 6680 и сум многу задоволен, а претходно имав Нокиа 3650 што е досега најдобриот мобилен што сум го користел, мора да напоменам дека најголем впечаток ми остана екранот и боите на екранот (4,096 бои), го споредив екранот со оној на Сони Ериксон К700и (65,536 бои) и не забележав никаква разлика освен тоа што Сони Ериксонот имаше посветла слика од Нокиата. Единствена маана на Нокиа 3650 е тоа што звучничето за ѕвонење беше премногу тивко, има 2 и пол години од кога го купив и досега нема никаков дефект. Камерата беше ок во дневни услови, а навечер не беше баш добра.. не знам зошто ама тој е мојот омилен мобилен телефон и покрај тоа што новава Нокиа има далеку повеќе опции и е подобрен хардверски, Нокиа 3650 ми остави најголем впечаток и најголемо восхитување!

На нокие а посебно на моделите со оперативен систем симбиан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom