3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Џабе ви е секако поубо шо не ја наместивте џабе пари ќе фрлевте.Секако не влегвите годинава во Втора.Ај другата здравје...

Абе дете...долга е сезоната...крајот го краси делото :wink:

Него пазете да не влезите во 2ра лига ама да настапувате под име "Илинден" со седиште во Велмеј...на велико се шушка дека вашиот претседател и поранешниот газда на Илинден од Велмеј (Љубе се вика) дека имаат договор за купување на Караорман и негово преименување т.е. негово бришење од Мак. фудбалот :smir:

Парите го вртат светот, нели? :pipi:

Абе дете...долга е сезоната...крајот го краси делото :wink:

Него пазете да не влезите во 2ра лига ама да настапувате под име "Илинден" со седиште во Велмеј...на велико се шушка дека вашиот претседател и поранешниот газда на Илинден од Велмеј (Љубе се вика) дека имаат договор за купување на Караорман и негово преименување т.е. негово бришење од Мак. фудбалот :smir:

Парите го вртат светот, нели? :pipi:
Парите го вртат светот ама случајно тој газда да не гори заедно со просториите на Илинден од Велмеј.Нека се осмели кој било газда да го избрише на Караорман од Македонската лига па после нека се сели од Струга(ако остане жив).

Караорман 9-0 победи колку за информација.Полусезоната завршена со 75 постигнати гола до крај може 150 да фатиме

Алумина-ССК Младинец
2u6fbbr.jpg

10dbd75.jpg

vxp5he.jpg

23w6scx.jpg

2nty4bd.jpg

mb0q2t.jpg

1z227ol.jpg

1rt306.jpg

Лепенец-Горно Лисиче
hwizk5.jpg

2r4sq68.jpg

141ppx1.jpg

wjj5tc.jpg

qnkbhf.jpg

2gxn33o.jpg

rrl4ox.jpg

2r7x44k.jpg

s1lsn7.jpg

152lvle.jpg

Од прилика околу два месеци е во клубот. Со Николче играше заедно по турнири, како Сокол, турнирот во Геге итн, и овој го убеди пак да брани, башка го викнал и тренеров на Лепенец да го гледа.
Претходно голман на Лепенец беше братот на Боби Божиновски.

Лепенец-Горно Лисиче
152lvle.jpg
Баш ми е мило да го видам како плаче човекот кој ја предаде Славија. Епа Егеец пуши го :):)
Славија е есенски шампион. Славија-Бутел 1:0 btw:helou:

Дали некој знае како заврши натпреварот помеѓу Порече - Работник ?

Добив неофицијална информација дека екипата на Работник воопшто не допатувале на гостувањето кај Порече...доколку е така, би требало да има автоматско исклучување на Работник од лигата. :toe:

mujo? :)

Дали некој знае како заврши натпреварот помеѓу Порече - Работник ?

Добив неофицијална информација дека екипата на Работник воопшто не допатувале на гостувањето кај Порече...доколку е така, би требало да има автоматско исклучување на Работник од лигата. :toe:

mujo? :)
vo denesn sport press ima rezultati i tabela od 3liga - jugozapad, ako sakas kupi i ke procitas. ja ne sum u mkd inaku ke ti kazev ako gi najdev.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom