3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
o bobobo 8 komada jadovme od velesta nejse i ako saka i uste 80 neka dadea poveke se igrase laktobpol otkolku fudbal ama aj rekovme ke im pokazuvame zabi prvo pol 2-1 i ftoro kasapana cim topka primis vnoze znaj deka si invalid na levata ili desnata noga

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Борец (Охрид 2009) - Добрушево (3:0) :wink:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
3 лига Север 2 група
Нова Колонија непобедливи дома :)
5/5
Денес Нова Колонија - Младина - 4:2

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Фк Фаланга 3:2 Велешта

Тешко издвојувана победа на два пати водеа гостите.На полувреме се замина со нерешено и 85 мин. дадовме гол за 3:2 . :pipi:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Трета МФЛ : Борец на минус пет

Викендов беше комплетирано претпоследното коло од југозападниот регион. Караораман беше слободен,а Борец ја искористи шансата и со победата над Добрушево со 3-0 се доближи на минус пет од лидерот на табелата.

Двојки 16 коло:

Хераклеа - Прпарими (4-1) (60 минута прекин)
Борец - Добрушево (3-0)
Подмочани -
Кравари (2-0)
Фаланга - Велешта (3-2)
Мирче Ацев - Порече (1-0)
Работник- Вардино (1-2)
Питу Гули - Кораб (0-0)
Младост - Преспа
(2-5)
Караорман слободен

Табела : Караорман 42, Борец 37, Преспа 29,...

извор:eek:hridnews.com

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
НА ФУДБАЛСКИ НАТПРЕВАР
Фудбалер му удри шлаканица на судија Играчот со број три од фудбалскиот клуб Фортуна од скопското село Сингелиќ, 27-годишниот И. Б., му удри шлаканица на судијата В. К. изнервиран бидејќи доби црвен картон, па делителот на правдата реши да го прекине маџарското дерби. Според полицијата, инцидентот се случил во 14.10 часот на фудбалското игралиште „Борис Трајковски“ во скопската населба Маџари, на фудбалскиот натпревар меѓу Фуртуна од село Сингелиќ и Маџари солидарност од Маџари. Во 68. минута од натпреварот, главниот судија В.К. го прекинал натпревар бидејќи фудбалерот И.Б. го нападнал и му нанел тешка телесна повреда.

^Извадок од време!!

Море ама популарана ни е лигава и по весници почна да ја има:pop: Нова тепачка во трета лига север. Нема коло да помине без инциденти:nesvest:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Прпарими (0:2) Борец (Охрид 2009)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ја наместивте а?
Најпрвин да те прашам...ја гледаше?

Ај да ти скршам филм...за жал не ја наместивме(а беше планирано) :) и баш напротив, управата од Караорман беа таму и нешо се нервираја, мафтаја со рацете...не им беше нешо јасно, а како шо се фалеа дел од играчите на Караорман, екипата на Прпарими ќе играле за вас по шо наводно така паднал договор за победа на Караорман таму и да не се дозволит Борец да победит т.е. чотек да сме јаделе и нормално кинење на 3 бода...за жал не им успеа ;)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тиверија Струмица-Брегалница Делчево 3-0.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Прекин во Ресен, на натпреварот Преспа- Питу Гули при резултат 0-1.

K

KomitaMKD

Гостин
Најпрвин да те прашам...ја гледаше?

Ај да ти скршам филм...за жал не ја наместивме(а беше планирано) :) и баш напротив, управата од Караорман беа таму и нешо се нервираја, мафтаја со рацете...не им беше нешо јасно, а како шо се фалеа дел од играчите на Караорман, екипата на Прпарими ќе играле за вас по шо наводно така паднал договор за победа на Караорман таму и да не се дозволит Борец да победит т.е. чотек да сме јаделе и нормално кинење на 3 бода...за жал не им успеа ;)
Џабе ви е секако поубо шо не ја наместивте џабе пари ќе фрлевте.Секако не влегвите годинава во Втора.Ај другата здравје...

Kajgana Shop

На врв Bottom