2be - Биди мобилен!

• Креатор на темата Креатор на темата ^RedDragon^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2006
Мислења
164
Поени од реакции
10
Дали знаете што ќе биде со оваа колку што видов доемнот на страната www.2be.com.mk е регистрирано од Т-Мобиле некаде при крајот на ноември, а еве веќе во трговски се отвора продавница па дали некој има дознаено повеќе какви услуги ќе имаат итн.

Денес ја видов продавницата...али ко што гледам имаат некоја понуда за нокиа незнам која за 890 денари:toe: ај ќе видиме...денес загледав малце цените таму ама слаб сум со видов на далеку

а каде поточно е во трговски продавницава, јас знам имаше во бугарија ваква иста како импулс нешто така и боите
имаше ефтини работи јас си купив добри стварчици од таму

ц.ц.ц... малце офф топик:

пред неколку години неможев ни да си замислам дека мобилнава технологија ке дојде до тој степен ко кикирики да се продава, неможев ни да си помислам дека половен телефон ќе се продава испод 2/3000 денари, денеска нови телефони по 7-800 денари со 100 денари разговор и бројче ц.ц.ц... едноставно немам зборови.
Вистина е дека за колку пари толку музика... ама сепак мобилна комуникација, поефтино е да купиш мобилен одколку фиксен денеска :pos: секако јас не треба да се жалам, за сервис има колку сакаш - само кој би дал 600 денари за дисплеј за нокиа која на ново се продава 800 денари?

Зошто насловот на страната е на бугарски?

И мене тоа прво ми падна во очи. Изглеа ги мрзело страна да направат, па си зеле готов темплејт од бугарското......

Прееска бев со boomerang таму не е лошо продавничето има и 2 баби снегулки (или како се викаа) да ти е мерак да купиш нешто од таму :) :vozbud:

Прееска бев со boomerang таму не е лошо продавничето има и 2 баби снегулки (или како се викаа) да ти е мерак да купиш нешто од таму :) :vozbud:
ахам :) и јас бев се согласувам, единствено сајтов на бг што им е...

е како на БГ ???
аааа одамна не сте биле (сеа видов ):smir:

пс. Спремајте се за 2бе пакети со оператор ;)

А бе дечки овие цени на мобилниве се реални или ?????? Ги има ли да се купат тука у скопје ??

Па сигурно ги има по нивните мобилари. Имаат една во ГТЦ и една во Лептокарија колку што знам. А што виде толку евтино?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom