Црвенковски и Керим работат со намера да пропаднат претседателските избори!

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Сценарија нека си има, само да нема режисери.

Па дури и нив да ги има, битно е да не се најдат сценски изведувачи.

Сценарија има, режисери исто така, гласноговорници и портпароли на претстави колку сакаш и сценски изведувачи ќе има, сцената е веќе подготвена, датумот на претставата...и тој е познат. Публиката! Е публиката веројатно ќе одлучи која од овие претстави е „дежа ву“, па нема да извади карти.

Ќе има над 40% излезеност но и да нема, не знам што се радуваат едни, а стравуваат други, ако пропаднат претседателските избори, т.е. ако нема цензус?
Тогаш ќе се обидат уште еднаш да изберат, ако не го бива и тоа, ќе биде променет уставот со 2/3 мнозинство, претседателот да се бира од парламентот и ај сиктер на сите.
Не се секирајте толку, за се има решение.

Znaci kako da se zavrti, SRANKO ke bidi ebana strana, sto znaci poarno da ne pocnuva.

Уште колку ли сценарија ќе има ?

Па ако ги собереме сите сценарија од сите политчки и неполитички субјекти мислам дека ќе можеме да си изградиме сопствен холивуд.

da ne svetese so eletrik ti tamu da znaes koj sto planiral.

Реторикава на ВЕЧЕР ...лол...??

Типично плачипичкосување

А секој што последните година-две губел време на Вечер можел да забележи радикално заземена страна во полза на ДПМНЕ откако за тоа добиле дебелааа сума на пари.

Scenski izveduvachi se naodjaat najlesno.
Dodeka vo Makedonija ne osamne vakov naslov "почна судењето против еден од поранешните лидери на Црвените кмери " ke ima i scenaristi i reziseri. Kandidaturata na Frchkovski go ptvrduva toa....
http://www.kanal5.com.mk/ShowNews.aspx?ItemID=49131&mid=1500&tabId=1&tabindex=0

немој само да ги испушташ од списокот ПОРТОКАЛОВИТЕ и тие со бугарски пасспорти:)...........кмери.........

.ако се мете, да се смете како треба...

Маде голо Бранко Црвенковски и Керим, ова е идеја на некој друг, кој тоа и јавно го кажа во еден од медиумите, не се сеќавам добро.
Нит Бранко е толку паметен и има моќ да напраи нешто, па нит Груевски во било каква варијанта.

Други ни ја кројат иднината, и сигурно тие не се во наша близина.

Маде голо Бранко Црвенковски и Керим, ова е идеја на некој друг, кој тоа и јавно го кажа во еден од медиумите, не се сеќавам добро.
Нит Бранко е толку паметен и има моќ да напраи нешто, па нит Груевски во било каква варијанта.

Други ни ја кројат иднината, и сигурно тие не се во наша близина.
Apsolutno se slozuvam, plus ova e obid na Latas za diskreditacija na Ljube so cel site glasovi od dpmne, a koi otidoa na kontoto na Ljube, da se vratat za Ivanov poradi navodniot deal na Ljube so B.C.

Mene mi bi mi bilo smesno, da ne e tragicno sto celata drzava e paralizirana poradi bitka na dva debila (B.C. i Gwujo) i dve debilnoorientirani politicki opcii vo vreme na najgolemata finansiska i ekonomska kriza po onaa od dva-triesettite godini od minatiot vek.

Што и да има Бране смислено,граѓаните нема да го послушат и да се шушка нешто такво,ние-граѓаните сме свесни дека подобро е Иванов да ни биде претседател отколку да пропаднат,тоа ке биде уште едно трошење време, аовие од сдсџ ке се залетет и ке иницираат и предвремени,знаејки дека кризата кога тогаш ке не мавне посилно,така да народот во кој веруам многу,СЕ ОСВЕСТИ,не му палат било какви шеми на бане виа пат...........:smir:

Глуевски се плаши и сега ќе пропаднеле избориве па нека пропаднат преку таквото и на патриотот Павловиќ лажи го народов демек морало да се избере преседател европа така налага и амбасадорите абе кој се тие амбасадори да ни продаваат демагогија а да се запрашат каде има ваква демократија никаде нека почнат прво од соседството па послем да дојдат кај нас зато кој сака нека си гласа а кој не немора.

Изборите можат да пропаднат само ако ние Македонскиот народ решиме да ги пропаднеме! А некоја си партија или лидер на партија може да си реши за него лично дали ќе излезе или не на гласање, никој друг не е должен да го слуша и следи. Ако не им верувате на ВМРО или СДСМ гласајте за трета партија , гласајте за независни кандидати имате опции, вашиот револт кој го искажувате со - НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА ПОЛИТИКА, и оди на штета на вашата држава,работа,дом и семејство. Политиката и иднината на Македонија не треба да се врти околу две партии, некои лигавежи кои излегле само пред 18 години ни се поважни од името и историјата која сме ја наследувале 2000 години, КОЈА ИРОНИЈА!!! Шемите кои некој ги крои може сам да ги реже, ама без ваша помош може сите да бидат искористени за бришење газ. Мислете бе луѓе, немој само од овде до онде да тропате и да се карате оти сте членови на различни партии, се работи за вас и вашата иднина, за вашите деца. Нормално е секој да има различни ставови и размислувања, ама самиот да ги изгради , а не лидерот!!! И за тие ставови и размислувања се дискутира на цивилизиран и културен начин, а не се плука по се живо и диво , па и по своите корени , по своите семејства, домови...

немој само да ги испушташ од списокот ПОРТОКАЛОВИТЕ и тие со бугарски пасспорти:)...........кмери.........

.ако се мете, да се смете како треба...

Concrete, ne sum napishal ednash deka vinata na Ljubcho a sega i na Grujo e pogolema od vinata na makedonskite crveni kmeri zaradi toa shto ne pochnaa da gi sudat Kiro, Branko......za imeto, privatizacijata......i zatoa prvo niv treba da i im se sudi.

Podobro Ivanov otkolku Trajanovski kako VD, daj razmislete malku.
Ne veruvam vo naslovot na temata, teska neboluza.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom