Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
leee nema cel avgust da se mrdnam od pred alexandar palace :D :D :D. mislam deka ke pobedat spancite 1-2

Лелелеле, сега ќе одам дефинитивно!!!

Добро бе ти кога ќе престанеш да тресеш 3елени по форумов?
Јесте дека сум 3а Македонија, али да кажеш дека сме рамноправни со нив... нема смисла.
Од каде дојде до тој 3аклучок дека сме рамноправни? Дај ми одговор на оваа прашање...

Тоа си е мое мислење бе.Шпанија како репрезентација во фудбалот ја мразам од дното на душата и според мене се најслабата репрезентација во СВЕТОТ.Единствени играчи кои знааат што е фудбал од Шпанија се Давид Виља и Касиљас.
:toe::toe::toe::toe::toe:

Тоа си е мое мислење бе.Шпанија како репрезентација во фудбалот ја мразам од дното на душата и според мене се најслабата репрезентација во СВЕТОТ.Единствени играчи кои знааат што е фудбал од Шпанија се Давид Виља и Касиљас.
Да, да, сигурно си во право. :toe::toe::toe::toe::toe::toe:

Кај и да одам ова не го испуштам таму играат и sвездите од Барса па ќе можам да ги видам очекувам победа на МАКЕДОНИЈАА!:).

Тоа е работата, кога играме со Естонија, Андора и слични не идете, а сега со Шпанија сите сте за идење. Што е уште потрагично, не заради Македонија туку заради Шпанија :toe:

Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо Торес.

Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да
не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо
Торес.

Ех колку сме само "гладни" за вакви натпревари. Пет месеци има до оваја утакмица а мие одма со еуфорие почињаме.
Камо, камо некоаш да се пласираме на некоја завршница од првенствава во фудбал, па тоа ќе биде година за паметење.
А за натпреваров сакам да заврши нерешено со поише голој, 2-2 или 3-3:smir:

Е јас ке сум на одмор тој период нема да можам да ги гледам...но се надевам на победа...:)

Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо Торес.

Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да
не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо
Торес.
Каква слаба точка одбраната, бе.:pos2:
Па у одбрана ги имаат:Серхио Рамос, Капдевиља, Карлес Пујол, Раул Албиол, Жерард Пике, Арбелоа и Марчена.

Сепак се најслаба репрезентација во светот:toe:

Во што се кладиме дека пола од ѕвездиве ќе бидат „повредени“? :)

нема да бидат "повредени" ,договорено е да играат прв состав,оние што освоија европско тие ќе бидат у Скопје,е сеа стварно ако се повредат тоа е друго,иначе нема смисла да договориш за 100-годишнина постоење да играш со европски првак а они да дојдат со втор тим

Тоа е работата, кога играме со Естонија, Андора и слични не идете, а сега со Шпанија сите сте за идење. Што е уште потрагично, не заради Македонија туку заради Шпанија :toe:
Абе сега неможеш ти Естонија и Шпанија да ги споредуваш. И плус тоа кога ќе дојдам на Градски јас нема да навивам за Шпанија оти во Шпанија играат Чави, Иниеста и незнам уште колку играчи на Барса туку ќе си навивам за Македонија со цело срце. Ама не зезај не идат секој ден такви играчи во Скопје па фала богу дека ме влече повеќе тој дуле одколку кога играат Македонија-Естонија.

Ќе биде супер натпревар и би сакал да дојде Шпанија со најсилниот состав.Обавезно идам и очекувам стадионот да биде исполнет до последното место и секако се надевам на победа :vozbud:

Знаете зошто ни доаѓа Шпанија како репрезентација?
Бидејки сме им конкуренција.Можат да играат рамноправно.

А ако бараме пријателска со Бразил тешко дека ќе прифатат.
Сите репрезентации бараат со Бразил да играат и затоа они прифаќаат појаки противници а нас Шпанија не прифаќа и затоа со неа играме а со Бразил неможеме.ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА ЗА МАКЕДОНЦИТЕ.
Па ти си легенда и јас мислам дека сме им конкуренција него не знам кој заслужува да биде на ранг листата дали Македонија меѓу првите 3 во светот или Шпанија некаде на 50 место.:pos2::pos2:
А од кај знаеш дека Бразил нема да прифати што се тие кога шпанците се појјаки од нив.Со Бразил не сме можеле да играме.:pos2::pos2:

Ќе биде Фулл на Градски...Јас мислам дека Македонија ќе победи...Ако играат сите звезди од Шпанија нашиве ќе бидат уште повеќе мотивирани за Победа...:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom