Near
Рандом лик од соседството
leee nema cel avgust da se mrdnam od pred alexandar palace
. mislam deka ke pobedat spancite 1-2

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе ти кога ќе престанеш да тресеш 3елени по форумов?
Јесте дека сум 3а Македонија, али да кажеш дека сме рамноправни со нив... нема смисла.
Од каде дојде до тој 3аклучок дека сме рамноправни? Дај ми одговор на оваа прашање...
Да, да, сигурно си во право.Тоа си е мое мислење бе.Шпанија како репрезентација во фудбалот ја мразам од дното на душата и според мене се најслабата репрезентација во СВЕТОТ.Единствени играчи кои знааат што е фудбал од Шпанија се Давид Виља и Касиљас.
![]()
Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо Торес.Тоа си е мое мислење бе.Шпанија како репрезентација во фудбалот ја мразам од дното на душата и според мене се најслабата репрезентација во СВЕТОТ.Единствени играчи кои знааат што е фудбал од Шпанија се Давид Виља и Касиљас.
![]()
Каква слаба точка одбраната, бе.:pos2:Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо Торес.
Да,затоа стана Европски шампион.Можеби одбраната им е најслаба точка.Да
не заборавиме на Чави кој беше најдобар играч на првенството и Фернандо
Торес.
Во што се кладиме дека пола од ѕвездиве ќе бидат „повредени“?![]()
Абе сега неможеш ти Естонија и Шпанија да ги споредуваш. И плус тоа кога ќе дојдам на Градски јас нема да навивам за Шпанија оти во Шпанија играат Чави, Иниеста и незнам уште колку играчи на Барса туку ќе си навивам за Македонија со цело срце. Ама не зезај не идат секој ден такви играчи во Скопје па фала богу дека ме влече повеќе тој дуле одколку кога играат Македонија-Естонија.Тоа е работата, кога играме со Естонија, Андора и слични не идете, а сега со Шпанија сите сте за идење. Што е уште потрагично, не заради Македонија туку заради Шпанија![]()
Па ти си легенда и јас мислам дека сме им конкуренција него не знам кој заслужува да биде на ранг листата дали Македонија меѓу првите 3 во светот или Шпанија некаде на 50 место.:pos2::pos2:Знаете зошто ни доаѓа Шпанија како репрезентација?
Бидејки сме им конкуренција.Можат да играат рамноправно.
А ако бараме пријателска со Бразил тешко дека ќе прифатат.
Сите репрезентации бараат со Бразил да играат и затоа они прифаќаат појаки противници а нас Шпанија не прифаќа и затоа со неа играме а со Бразил неможеме.ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА ЗА МАКЕДОНЦИТЕ.