Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2: да не очекувате да победиме и круната европски првак да ни ја предадат?:pos2::pos2::pos2:што направил хари?ја довел шпанија!незнам што толку еуфорија.ни иделе и англија,холандија....и никому ништо(иако шпанија е европски првак)за англија навивам ама ако избирам која репрезентетација сакам да дојде во скопје апсолутно тоа е БРАЗИЛ :vozbud: :toe:
Ма каков Бразил бе, ц ц ц ц, шо збориш ти. Бразил може вода да и носи на Шпанија! У еден тим:Касиљас, Реина, Рамос, Пујол, Албиол, Чави, Чаби, Фабрегас, Иниеста, Казорла, Силва, Сена, Капел, Жоакин, Торес и Виља. :nesvest:
Имала ли некоја репрезентација, некогаш подобар состав?
:nesvest:
Шпанија на Бразил, Холандија и Англија може да му игра сама!
:pos2::pos2:Леее смешно е еј, споредба Шпанија-Англија и Шпанија-Холандија...:pos2:
Не ме сфаќајте погрешно, навивам за Бразил и Италија, ама ова Шпанците ми се симпатични у последно време.

:pos2::pos2::pos2: да не очекувате да победиме и круната европски првак да ни ја предадат?:pos2::pos2::pos2:што направил хари?ја довел шпанија!незнам што толку еуфорија.ни иделе и англија,холандија....и никому ништо(иако шпанија е европски првак)за англија навивам ама ако избирам која репрезентетација сакам да дојде во скопје апсолутно тоа е БРАЗИЛ :vozbud: :toe:

Pred da se dogovarat so selekcijata na Spanija bese najprvo napraven obid da se donese repreyentacijata na Brazil, no tie barale mnogu pari za da pristignat so pogolemite dzvezdi. I potoa nasive se dogovorija so Spanija...

Pred da se dogovarat so selekcijata na Spanija bese najprvo napraven obid da se donese repreyentacijata na Brazil, no tie barale mnogu pari za da pristignat so pogolemite dzvezdi. I potoa nasive se dogovorija so Spanija...

Како што знам Бразил за да гостува бара 1 милион евра и се платено да биде (престој, транспорт...) Малце тој потег им е како да се Глобтротерси али Бразил си е Бразил.

ја прв отворив ваква тема... :(

Во што се кладиме дека пола од ѕвездиве ќе бидат „повредени“? :)

ќути ма, немој сеа тука да тресеш... :)

Ако се најавени сите да дојдат, со сигурност идам.. ако не, ќе ра3мислам малце :)

Знаете зошто ни доаѓа Шпанија како репрезентација?
Бидејки сме им конкуренција.Можат да играат рамноправно.
А ако бараме пријателска со Бразил тешко дека ќе прифатат.
Сите репрезентации бараат со Бразил да играат и затоа они прифаќаат појаки противници а нас Шпанија не прифаќа и затоа со неа играме а со Бразил неможеме.ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА ЗА МАКЕДОНЦИТЕ.

Знаете зошто ни доаѓа Шпанија како репрезентација?
Бидејки сме им конкуренција.Можат да играат рамноправно.
А ако бараме пријателска со Бразил тешко дека ќе прифатат.
Сите репрезентации бараат со Бразил да играат и затоа они прифаќаат појаки противници а нас Шпанија не прифаќа и затоа со неа играме а со Бразил неможеме.ПОБЕДА НА МАКЕДОНИЈА ЗА МАКЕДОНЦИТЕ.

Добро бе ти кога ќе престанеш да тресеш 3елени по форумов?
Јесте дека сум 3а Македонија, али да кажеш дека сме рамноправни со нив... нема смисла.
Од каде дојде до тој 3аклучок дека сме рамноправни? Дај ми одговор на оваа прашање...

MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::je:

Добро бе не е малце рано за темава,анкета,резултат,импресии,прес...не зезајте отварате тема за 5 месеци утакмица што ќе се одигра :tapp:

Ке ја загреваат атмосферата од сега и никој нема да отиде на утакмицата во Август.

Секако дека сум оптимист ама нема шанси против еввропскиот првак...да изиграме нерешено пресреќен ќе сум..:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom