Македонија VS Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedonia>>Europe
  • Време на започнување Време на започнување

Тип

• Македонија победник

Гласови: 207 43,7%
  • Шпанија победник

Гласови: 138 29,1%
  • Нерешено

Гласови: 129 27,2%

• Вкупно гласачи
    474
Статус
Затворена за нови мислења.
Идам и тоа на раце до стадион ќе одам ако треба, сигурно нема во најдобар состав да дојдат, ама ипак ШПАНИЈА си е ШПАНИЈА - европски прваци. А и очекувам неколку каталонци да дојдат:vozbud::vozbud::vozbud:

Ајдеееее :) :) Конечно и официјално е :) :) Без разлика колку е карта, идемеееееее !!! ТОРЕС & ЧАБИ ИН ПЛЕЈ !!!

Здравје до август.. обавезно одам ќе има доста публика осеќам.. :vozbud:
Инаку нема да изгубиме не се секирајте:wink:

Само ЦЕСК да дојде а зошто да недојдат и комплетни ако се игра во почетокот на август уште не е почнато ни едно првенство па можно е да дојдат и со повеќе ѕвезди да не израдуваат
инаку одам обавезно вакво нешто не смее да се пропушти да гостува европскиот шампион во Македонија немозжам да поверувам

Ехеее, до август уште колку време има. Ништо чудно да испадне дека се обиделе да договорат меч, ама не наишле на разумевање, и фино - лепо, нов соперник да биде... Малта?

Ќе дојдам ако дојде Касиљас, омилен голман ми е:back:

Во што се кладиме дека пола од ѕвездиве ќе бидат „повредени“? :)
Нека бидат "повредени", мене ми е доволно да ги видам Санти Казорла, Жерард Пике, Гуиза, Капдевиља, Алваро Арбелоа, Бојан, Бускетс, Алберт Риера, Мануел Мата, Маркос Сена, Љоренте и тн. Иако мислам дека повеќето ѕвезди ќе играат.
Скоро секој играч од горенаведените вреди повеќе од нашиот цел тим.
Супер супер, после нека рече некој нешто лошо за Харалампие :)
Голем кур напраил, ако мисле со тоа да ни ги замачкува очите, се заебал. Се живо да му умре, крв селска му ебам!:angry3::angry3:
Татко ти е педер.

:olee::olee::bravo::cheeky1::oeoeoe::oeoeoe:

ПРЕСРЕЌНА СУМ!!!!!!
Типувам нерешено

Типувам дека ке не згазат(ок нема да не згазат ке ни дадат 3 гола со 3 состав)и ке им ја остават на нашите да си шутираат по терен.Ептен песимист сум станал за Фудбалска репрезентација после поразот од Исланд јас некаде на форумов кажав дека додека не тепаме репрезентација од топ 10 мене не ме интересира исходот од резултатите.:oeoeoe:

Абе се ова е добро, ама како да пробува копиљот Хари со закажанава пријателска да се извлече некако. Мене на тоа ми мириса. Инаку ќе биде топ атмосфера, само нека дојде август :)

Инаку за победник мислам дека тоа ќе бидеме ние или најмалку нерешено, нема Шпанциве сигурно да играат со нас како да се на некое светско или европско првенство

оф топик
п.с да игравме со Италија од денес до август не ќе можев да спијам:vozbud::pipi:

Ке ги згазиме,што ако се европски прваци,ние сега ке идеме на светско и ке станеме светски првации...
Ахх луци разбуди се...

:pos2::pos2::pos2: да не очекувате да победиме и круната европски првак да ни ја предадат?:pos2::pos2::pos2:што направил хари?ја довел шпанија!незнам што толку еуфорија.ни иделе и англија,холандија....и никому ништо(иако шпанија е европски првак)за англија навивам ама ако избирам која репрезентетација сакам да дојде во скопје апсолутно тоа е БРАЗИЛ :vozbud: :toe:

:pos2::pos2::pos2: да не очекувате да победиме и круната европски првак да ни ја предадат?:pos2::pos2::pos2:што направил хари?ја довел шпанија!незнам што толку еуфорија.ни иделе и англија,холандија....и никому ништо(иако шпанија е европски првак)за англија навивам ама ако избирам која репрезентетација сакам да дојде во скопје апсолутно тоа е БРАЗИЛ :vozbud: :toe:
За Бразил се согласувам,али верувај дека моментално Шпанците играат најубав фудбал за око.Ако ја гледаше на Европското па и после тоа пријателската со Англија ке ти биде све јасно.

Аууу,убавини,пун Градски,башка северна ќе се отвори,очекувам победа или нерешено.:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom