Месиќ: Хрватска може да почека за прием во ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата Marski
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахахахахахааааа....
Бравооо за постото кон Геропулос....

Геро има своја интернет страна, односно неговото невладино здружение кое е со буџет од 200 000 евра за труење на се што е здрава национална идеа.

Искрено треба да им се заблогадариме на Словенците за тоа што го прават со Хрватска, бидејќи со тоа индиректно нам ни помагаат и укажуваат дека проблемот што го имам ние со грција не е изолиран и дека треба дефинитивно нешто да се смени во ЕУ со што би се попречило ваквото спорење и кочење, што е најјакото оружје на грција момнетално против нас.
Исто така и на Хрватска да им се заблогадриме што тие се многу поистрајни за мал простор море (а го имаат на испад) со што јавуваат поголема јавна свест за тоа дека јавната пропаганда дека ако не се ЕУ и НАТО ние ќе пропаднеме.

Разликата е во народот во Хрватска и во народот тука. Нека проба некој од нивнитите политичари да оди спроти интересите на народот, спроти националните интереси... таму глави летаат, а тука ?

Bacillus gagous потполно си во право
На тој начин Хрватска индирекно ни помага или барем во наша полза се случувањата....
Утре и татарија ке не условува, Хрватска ако влезе ке ја спори Србија-косово итн затоа мора овие биратерални проблеми да се решават помегу самите засегнати страни, да не се дозволи да се злоупотребуваат за кочене кон патот на западните структури :toe:

Погледнете со каков резигниран тон зборува проф. Жарко Пуховски (одете директно на 7-ма минута на видеото).

Неговите неколку реченици, посебно делот“We have extremely stupid Greek nationalists, within the European Union, worse than in any other part of the Balkans, not letting Macedonia use that name’’, треба да се шират и цитираат.

Таму нема ни да се појават Геровци и Фрчковци, па и оние кои би сакале кичма да виткаат.
Јасни им се на луѓето приоритетите.
Тука нам некои се обидуваат да ни продадат лаги. И тоа од дома се, не се странци...

Погледнете со каков резигниран тон зборува проф. Жарко Пуховски (одете директно на 7-ма минута на видеото).

Неговите неколку реченици, посебно делот“We have extremely stupid Greek nationalists, within the European Union, worse than in any other part of the Balkans, not letting Macedonia use that name’’, треба да се шират и цитираат.
Bravos, sekoja cest za komentarot.
Neka razberat lugjeto deka nema vrska uslovi ili ideali, tuku sve sto idi od eu e dvolicnost i licemerie.

Таму нема ни да се појават Геровци и Фрчковци, па и оние кои би сакале кичма да виткаат.
Јасни им се на луѓето приоритетите.
Тука нам некои се обидуваат да ни продадат лаги. И тоа од дома се, не се странци...

Таму таквите стануваат висококвалитетна храна за црви!

Уааааааааа

Сега цела хрватска во изолација, а гледам и Ирска така самата се вовлекува во изолација, се најавува и Италија.

Абе луѓе сега ми текна дека ова изолацијава била добра ствар пошо гледам многу земји почнаа да ја применуваат.:vozbud:

Уште еден принцип..кој е ..мора да (ни) се признае..оригинално применет и е нагласено МАКЕДОНСКИ..а никако на тие сдсмОФЦИТЕкои се со намера да се движат насекаде со своите СВИТКАНИ КИЧМИ..комуњарски
:pipi:

Изгледа дека на обожавателите на ликот и делото на блоЃеро не им одговара оваа тема.

Уааа Месиќ,ја турка Хрватска во изолација уааааааааааа...

Ги заболе на Хратите за ЕУ, ЕУ има многу повеќе интерес од Хрватска одколку обратно, затоа не им свири...Имат визна либерализација, добар стандар, море, и пред се народ што е исклучително државотворен, за разлика од нас....
Секоја чест и за погорното видео кое беше прострено...

Ќе им го пуштиме Заев и компанија да им одржат курсеви по јога за полесно да си ја свиткаат кичмата.

Разликата помеѓу нас и Хрватска е што Хрватска вика дека не мора да ги примат ако сакаат да им земат дел од водите. Ние им викаме ќе преговараме за промена на името. Малку се смешни ДПБНЕ-овците што спомнуваат сороси и во муабетов кога вооошто нашата ситуација не е како нивната. Тие НЕ ПРЕГОВАРААТ. Ние ПРЕГОВАРАМЕ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom