Комбинации за втор круг

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување

Во кој случај би гласале за Селмани?

• Иванов vs Селмани

Гласови: 36 46,2%
  • Љубе vs Селмани

Гласови: 1 1,3%
  • Фрчко vs Селмани

Гласови: 41 52,6%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
Па ме интересираше кој од вие 3 не можете да го замислите како македонски председател, по цена дури да гласате за Албанец.

По НИЕДНА ЦЕНА НЕ БИ ГЛАСАЛА ЗА АЛБАНЕЦ.........НИТУ СЕГА,НИТУ ВО ИДНИНА.
Подобро нема да гласам или ќе го поништам ливчето,отколку да ми се исуши рака.....кога БИ ГЛАСАЛА ЗА АЛБАНЕЦ.

Па беше осудуван затоа што си ја бранеше државата.
Го судеа тие што ги пратија Албанците да не нападнат, а не као демек штитат човекови права бла бла.:tapp:

Ne se gonese za toa deka ja branese drzavata da bideme jasni.

Nema da ima vtor krug,Frchko kje pobedi vo prv krug.
Брат изгледа ти си најновиот пациент на Фројд, после Фрчко. Ја навивам Фрчко да влезе во втор круг, за да не му се расипе победата на Иванов. Инаку зошто во анкетата нема опција Иванов и Фрчко?

во ниеден случај нема да гласам за селмани

Брат изгледа ти си најновиот пациент на Фројд, после Фрчко. Ја навивам Фрчко да влезе во втор круг, за да не му се расипе победата на Иванов. Инаку зошто во анкетата нема опција Иванов и Фрчко?

paaa zosto vo taa varijanta Frcko..TEPA..:)
em ima iskustvo u tepanje i samaranje, em ova Ivanov ko prizrak e be....da ne e Gwujo da go FALI po toa mitinzite, ke mislevme deka e nekoj najmen statist...so replika....
...vaka so Selmani ke se izvadi, osven vo slucaj Gwujo veke da ne napravil dil 2014 uste sega...t.e. ako ne mu IZDIKTIRALE da go napravi...:)

mojot konzervativizam ne mi dava da glasam za nekoj nadvor od mojata etnicka grupa..se gordeam sto sum ``zaostanat``.

Mislam anketava e promarsena od start, Frcko nema da vleze vo vtor krug.

Втор круг се Иванов и Фрчко. Другиве немаат шанси, освен Љубе.

Vtor krug spored mene,Ivanov i Selmani.
Добро би било во втор круг тие да бидат, барем ке има борба на еднакви квалитети, но за жал вистината ке биде друга Фрчко и Иванов ке битат втор круг.

Mislam deka Frčkovski nema nikakvci šansi,no da vidime..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom