C
cige
Гостин
Селмани не влегува во втор круг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би гласала за Селмани. Ќе гласам за Иванов ако не влезе Фрчковски во втор круг. Љубе ми е премногу антипатичен, а Иванов ми е само онака...
Секоја чест за ова. Еве ви пример на сите што треба да направите .. зборувам за тие што се лево ориентирани, а не да се прави се само за инает.![]()
ЗА албанец НЕ БИ ГЛАСАЛ НИКОГАШ.
ЗА РОМИТЕ ЌЕ ГЛАСАМ, ВТОР КУРГ!
Епа со овој памет Македонија нема никогаш да биде мултиетничка.Za kaur ni ja ne bi glasal...
Епа со овој памет Македонија нема никогаш да биде мултиетничка.
Македонците почнаа да гласаат за Албанци, а вие сеуште останувате цврсто на етнична поделба.
Така да нема никогаш да има Македонија претседател Албанец.:pusk:
Албанец никогаш нема да гласа за Македонец и обратно.Епа со овој памет Македонија нема никогаш да биде мултиетничка.
Македонците почнаа да гласаат за Албанци, а вие сеуште останувате цврсто на етнична поделба.
Така да нема никогаш да има Македонија претседател Албанец.:pusk:
Во ваша полза е да не ги делите политичарите на етничка основа.a da gi citas ti postovite na tvoite sonarodnici...deka nema da glasaat za albanec,i sto ocekuvas nie da glasame za makedonec.Site znaeme deka glasovite na albancite imaat golemo znacenje vo vtoriot krug!!:uvo:
Албанец никогаш нема да гласа за Македонец и обратно.