Комбинации за втор круг

• Креатор на темата Креатор на темата cige
  • Време на започнување Време на започнување

Во кој случај би гласале за Селмани?

• Иванов vs Селмани

Гласови: 36 46,2%
  • Љубе vs Селмани

Гласови: 1 1,3%
  • Фрчко vs Селмани

Гласови: 41 52,6%

• Вкупно гласачи
    78
  • Гласањето е завршено на .
Не би гласала за Селмани. Ќе гласам за Иванов ако не влезе Фрчковски во втор круг. Љубе ми е премногу антипатичен, а Иванов ми е само онака...

Не би гласала за Селмани. Ќе гласам за Иванов ако не влезе Фрчковски во втор круг. Љубе ми е премногу антипатичен, а Иванов ми е само онака...

Секоја чест за ова. Еве ви пример на сите што треба да направите .. зборувам за тие што се лево ориентирани, а не да се прави се само за инает.:)

Секоја чест за ова. Еве ви пример на сите што треба да направите .. зборувам за тие што се лево ориентирани, а не да се прави се само за инает.:)

e kako toa inaet...eve jas nitu sum levo nitu pak desno...si biram kandidat i kulturno glasam....ne se site inaetlii pa da glasaat za selmani ili kandidat od druga nacionalnost...zarem albancite koi glasaat za makedonec kandidat i voglavno imaat resavacki glas-glasaat od inat-ko0lku st znam jas vo politikata so inat nisto ne biduva-kako i da si orientiran

За Селмани никад не би гласал.

За Селмани - НИКОГАШ!!!!!!!!!

ЗА албанец НЕ БИ ГЛАСАЛ НИКОГАШ.

ЗА РОМИТЕ ЌЕ ГЛАСАМ, ВТОР КУРГ!

so ubavo se isfirosavte...alal da vi e...jas pa pocnav da veruvam vo multietnicka makedonija:pos2::pos2:

ahh STETA

Za kaur ni ja ne bi glasal...
Епа со овој памет Македонија нема никогаш да биде мултиетничка.
Македонците почнаа да гласаат за Албанци, а вие сеуште останувате цврсто на етнична поделба.
Така да нема никогаш да има Македонија претседател Албанец.:pusk:

Македонците почнаа да гласаат за Албанци, а вие сеуште останувате цврсто на етнична поделба.

a da gi citas ti postovite na tvoite sonarodnici...deka nema da glasaat za albanec,i sto ocekuvas nie da glasame za makedonec.Site znaeme deka glasovite na albancite imaat golemo znacenje vo vtoriot krug!!:uvo:

Албанец никогаш нема да гласа за Македонец и обратно.

a da gi citas ti postovite na tvoite sonarodnici...deka nema da glasaat za albanec,i sto ocekuvas nie da glasame za makedonec.Site znaeme deka glasovite na albancite imaat golemo znacenje vo vtoriot krug!!:uvo:
Во ваша полза е да не ги делите политичарите на етничка основа.
Како што стојат работите наредните парламентарни Селмани и Груевски ќе формират коалиција без етнички предрасуди.
Меѓутоа вие несте свесни сеуште.
Нашите почнаа "амерички" да размислуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom