C
cige
Гостин
Во кој случај од овие 3 во вториот изборен круг би гласале за Селмани?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во никој случај нема да гласам за Селмани.
Селмани нема да влезе во вториот круг.....целата фама околу него е вештачки створена од медиумите и тоа ќе се види на изборите.
Хипотетичка ситуација...Во право си, но ова е хипотетичка ситуација.
Па ме интересираше кој од вие 3 не можете да го замислите како македонски председател, по цена дури да гласате за Албанец.Anketava ti e trula, zosto selmani vo site mozni kombinacii
edinstevo bi glasal za selmani ako se najde so ivanov vo vtoriot krug
Tocno.Во никој случај нема да гласам за Селмани.
Селмани нема да влезе во вториот круг.....целата фама околу него е вештачки створена од медиумите и тоа ќе се види на изборите.
Анкетава е во смисла, АКО влезе.Анкетава ти е безсмислена, како прво нема шанси Селмани да влезе во втор круг. и како второ, за да добие Селмани му требаат најмалце 100.000 македонски гласови што нема шанси да ги добие.
Па беше осудуван затоа што си ја бранеше државата.Упс, грешка гласав.
Во првиот случај, за Иванов.
Во вториот, или ќе го правам ливчето неважачко или ќе гласам за Селмани. За Љубе, не фала. Пцуј ме, ама не сакам некој кој бил гонет за криминал (макар и да бил невин) да биде претседател. Едноставно, дава лош збор за државата.
Во третиот случај, за Селмани. Треба да сфатиме дека не сме веќе 15ти век кога се зборувало за гордост, за патриотизам, за не ти знам што. И во тој случај мислам дека подобар избор би бил Селмани, макар ако тоа значи и повеќе албанци во администрацијата.