Претепани 2 плакатолепачи на Брат Љубе

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
чоекот шо ги претепал не е детиште него шофер на кандидатот за градоначалник на штип ... и ја го осудуам овој настан иако децата провоцирале ... не требало да ги претепаат требало по еден шамар ...сепак ова нема да влијае на тоа да гласам за вмро ... случај како и многу други шо се дешавале ...

во 199? не ми текнуе кога точно ... бев од оние кои лепеа плакати за вмро ... носев и рекламен материјал ... па мангупите од сдсм на кои и мотори и коли им купуваа ... во велес знаат кој се тие ... не бркаа и тепаа ... од една куќа еднаш и еден со секира ни испадна ... стар чоек може 80+години ... ние дечишта ... ни се закануваше со секира ...
овакви работи секогаш имало и ќе има ...

чоекот шо ги претепал не е детиште него шофер на кандидатот за градоначалник на штип ... и ја го осудуам овој настан иако децата провоцирале ... не требало да ги претепаат требало по еден шамар ...сепак ова нема да влијае на тоа да гласам за вмро ... случај како и многу други шо се дешавале ...

Е сеа да не ве слушам да серете 3а 3аев и како би можеле да гласаме 3а “криминалец“.:nesum:

Е сеа да не ве слушам да серете 3а 3аев и како би можеле да гласаме 3а “криминалец“.:nesum:

лол ...
Заев е оној за кој има сомнеж ... патем го аболицираа
а не беше Груевски тој шо ги истепа децата ...

овој некој мангуп демек од вмро ... реков грешка напраил шо ги тепал ... иако го провоцирале ... го треснало у глаа демек власт има ...
веруам дека од утре ќе биде избркан од партија ...

еве од лани за да се подсетиме 20.05.2008 вечер

Пијан градоначалник на СДСМ прегази наши активисти
26F493AA1785D14BA0040CA3856A3C62.jpg
Градоначалникот на општина Сопиште, Љупчо Мицковски - Кец, со службеното возило на локалната самоуправа, во неделата удрил во активисти на ВМРО-ДПМНЕ, кои поставувале пропаганден материјал, велат од партијата.
- Градоначалникот Мицковски под дејство на алкохол, со службеното возило на општината, со намера се упатил и директно удрил во група активисти на ВМРО-ДПМНЕ кои во тој момент поставувале рекламен материјал. При овој инцидент, тешко повредил едно лице кое е задржано на лекување во Градската болница во Скопје - изјави Илија Димовски.
Како што напомена Димовски, по самиот инцидент градоначалникот наместо да помогне повреденото лице да биде пренесено во болница, за да му се укаже итна помош, пробал да избега од местото на настанот.
- Ова е нивото на кое СДСМ ја води својата изборна кампања. Ова е начинот на кој СДСМ се обидува да освои пратеник повеќе. Вака ли ја замислувате Европска Македонија г-да социјалдемократи. За ваква ли Европска Македонија вие се залагате - истакна Димовски.
Од партијата апелираат до надлежните државни институции, во најкус можен рок да ги преземат сите законски мерки за расчистување на овој случај и сторителот на инцидентот да го изведат пред лицето на правдата.
- ВМРО-ДПМНЕ бара од градоначалникот на општина Сопиште Љупчо Мицковски - Кец веднаш да си поднесе неотповиклива оставка од функцијата градоначалник на општина Сопиште. Исто така, бараме од СДСМ веднаш да го исклучи од своето членство г-динот Мицковски и најитно да се огради од однесувањето на својот градоначалник - напомена директорот на центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски.
(Г. Г.)

Зш мене никој не ме тепат? :pipi:

не бе па ти тоа беше лани не се важи ...
како и се шо не се важи додека се они на власт ...

Ако сакате бан од тема, продолжете со доскочици.

кај мене всело пак вмро има поставено набљудувачи да ги чуват плакатите и ако има некој маж нека оди нека ги извади....
што се не прават за тоа пусто столче.....

Јас би им удрил ќотек на СИТЕ плакетолепачи, оти ми го нагрдуваат местото на живеење... од дома до работно место, само некои фаци ме плашат од секоја бандера... посебно ноќе... грозни крвопијци ме демнат од сите ќошиња... проклети партиски полтрони...

се е ок ама има ли некој слики од тие претепани деца бидејќи некој што е претепан нели како што се одвива кампањава до сега одма ќе ги сликаа и ќе ги покажеа на тв а вака може и да е само вербален напад а овој сам да се удри и после кој е крив не викам дека не се удрени ама дајте доказ има ли сведоци пријавено ли е во полиција и сл.

На вечерашната дебата на ТЕЛМА на претседателските кандидати Брат Љубе изјави дека 2 деца од кампањата негова задолжени за лепење плакати биле претепани и на интензивна нега од кои едното дете имало тешки повреди на јаболчницата во очите и се заканувала опасност да го изгуби видот! Срамота и брука е ова на ДПМНЕ,до кога ќе тепате свои сограѓани и Македонци со цел да го задоволите вождето портокалово Минхаузен?:tapp:

ja gi tepav i so sea?????/

ajt na k*rov od takvi komunjarski serenja.

Оф мори муко предизборие што ти прави,уште малце ќе измислат дека постои дедо мраз и дека бабарогата краде мали деца со помош на гвујо или Б.Ц
Аман .............ајде кажете дека и мујо и хасо имаат таен заговор да го уништат македонскиот народ поради тоа што само со нивната крв можело да се убие баба рогата .

Секоја вечер има тепачки помеѓу лепачите на плакати........во оваа плакатоманија сите средства за освојување на место за лепење се дозволени....

Види мајката...ја сум му лепел плакат, тој ќе ми лепи врз него..море ќе му....:vozbud:

За кој Заев збориш?За помилуваното лице кое ја грее фотељата на Бане

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom