Политиката на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Го прочитав и пак ќе те цитирам,ваква таква мене ми се свиѓа политиката на СДСМ,подобар живот живеев кога они беа на власт.

Абе добро тоа, убаво ти беше тебе и на други поединци, но му беше неубаво на поголемиот дел од народот, па затоа дојде до промена.
Затоа реков треба доста личности од таму да се истребат за да се вратат во нормала Сдсм. Никола Поповски не беше будала шо си се тргна настрана.

Го прочитав и пак ќе те цитирам,ваква таква мене ми се свиѓа политиката на СДСМ,подобар живот живеев кога они беа на власт.

Ти месиа чат пат и некој друг сте живееле подобар живот, повеќето други подобар живот живееле кога на власт биле Вмро Дпмне:wink:
Само се чудам зошто вие од сдс не постирате нешто конкретно на темава:nesum:

а темата е Зошто ... поради што живееше поубаво ...
кои се потезите кои сдсм ги правеа во долгите години владеење кои се добри ?
поради шо треба да гласам за нив сега?
програма?? став??
ништо немаат конкретно ... само дрн дрн ЕУ НАТО .... ништо друго ...

а темата е Зошто ... поради што живееше поубаво ...
кои се потезите кои сдсм ги правеа во долгите години владеење кои се добри ?
програма?? став??
same shit за жал нови будали :smir: јас колку што можам да разберам и една и друга партија зборуваат за еу и нато и името.а никој не зборува за друго.денес следев емесија на орбис за пожарот во бт.изгледаше како кампања од вмро :) не се бунете одма и сдсм би го правеле истото.па мајка му стара викаат позајмивме од другите земји авиони за против пожар,што не набават барем еден авион не гледаат дека пожари се стварат летно време.тие ќе ми трубат на глава еу нато,стадиони,базени,незнам што курци палци.леб сака народот ко ќе излезиш да касниш да се напијаш како човек и работа,а не стадиони.јас незнам што народ сте стока животни од мали нозе само секс и политика за ништо друго не ве бива за к не ве бива и тука ќе ми солите мене или на други памет,сега било добро вчера било добро.па се знае дека тие кои се за сдсм одредени личности му било добро за нивното владеење,или обратно за вмро истото.затоа место капчиња знамиња партиски фатете се за работа и олабаветеја тастатурата малку зш гледам немате грамче мозоче политичариве алал да му е успеваат да ве заведат уште гз да ви побарат и се ќе биде како што треба.ако се лутите нека ви стои:smir:

програма?? став??

Која програма бе????Мислиш дека ако ДПМНЕ имаат програма ќе остварат нешто од неа????:tapp:Колку што остварија од преродбата толку и од оваа глупа изборна програма:tapp::tapp:Програмата е напишана на ЛИСТ ХАРТИЈА.А од лист хартија и од серење на некоја будала во таа програма што арно ќе видиме???НИШТО
Хартија трпи се......
А на избориве сите ПОЛИТИЧАРИ ЕДНОТО ИСТО ГО ДРВАТ:ЕУ,НАТО,ИМЕ.....
Да ти се намочам у таквите програми.
Како бе уста не ги заболе овие 18 години едното исто да го пласираат на избори :kesa:
Е*бати партиите,ИСТО ГОМНО СЕ СИТЕ.
Знаеш на што личи изборнава кампања?
Еве види и сам,а и сите МАКЕДОНЦИ

Многу неопределени се накотиле овака предизборно(па дури и на вести кажаа).
Многу бре ме нервира глумење лудило....ние сме неопределени ајде убеди не...пфф.
Ниту во Македонија има неопределени кои можат да бидат убедени(воглавно таквите не излегуваат на гласање),ниту пак СДСовец ќе убеди ВМРОвец да гласа.
Не може да ме убеди некое закоравено СДСовче да ги гласам па и програма од илјада страни да имаат.Зар можеш да веруваш на апаши?!
Секој што има барем малку акл во главата нема да дозволи да биде убеден да гласа за СДС.
Темата е некако како финта демек да се покаже и докаже дека СДС немаат никаква програма,но тоа е општо познато нема потреба од докажување....така да темата ми е малку безсмислена ама ајде предизборие е де...исто како да е Божиќ:helou:

Не е тачно и не јади знаеш што.Нити сум партиски член нити симпатизер нити се трудам некого да убедам за некој да гласа.Едноставно плукам по сите пошто сите ми се преку .|. И тие квази патриоти и оние што ми нудат подобар живот у ЕУ(пази молим те ЕУ). И едноствно сум неопределен и уште се мислам кого да заокружам,за инат,да не го направи друг ради мене

Za SDSM .... virus koj moze da bide vo karantin ili da bide izbrisan tie se negovite 2 opcii drugo so da se kaze za niv ne vrede samite toa si go znaat deka e taka ,Ne branko ami 1000 kako nego ne go uprajuvat SDSM virusot oti veke e dijagnosticiran i nemoze da ima update sega za sega se so e povrzano so nego odma e fateno i karantirano.BUDDHIST.:baeh:

па таквите платени војничиња нормално е да живеат тогаш подобар живот цел живот ве плаќаат
ама за разлика од вас цела Македонија страдаше да време на нивната власт

Прашање до СДСМОВЦИ!

Прашував некој сдсмовци на форумов али они никако не дадоа одговор...

Ме интересира да ми објасните КАКО е МОЖНО сеуште да сте за СДСМ? Што е тоа што ве држи да сеуште можете да бидете за нив? и ШТО тоа направи СДСМ за Македонија во време од 17 години? кажете ми една добра работа што СДСМ ја направила? И ако има некој одговор НЕМОЈ само да ми спомнуваш ВМРО вака така... со напади итн. дај нека биде само СДСМ и Македонија во рингот и никој присутен... како еден вид отчет дадете и на Македонија.... ај баш да слушнеме...

Добро бе, има барем 5 теми слични на ова, пишувајте теаму.

Чек да се регне дЕбилијан СтанковиЌ, он има одговор за се :pos:

SDSM мора да проде низ процесот низ кој сега се наоѓа ДПА односно НД! Значи бришење на старото испрњаното. Вадење на ново раководство кое е испрано од постапките на старото. Ново име, нов бренд, наново а сепак задржување и давање шанса на квалитетниот кадар. Тој процес мислеше дека ќе го направи Тито ама не го направи пошто и он самиот е од таа стара прњава гарда. Мора некој млад во СДСМ што нема изедено многу гомна, некој попаметен. Такви за жал на сцена не гледам. Може би Еленосвкси сакаше истот да го направи ама многу споро му иде пошто не е до толку агилен а и гледам препазливо рпотекционистички се држи на сцена.

Значи нема никој муж од сдсм да одговори ... цццц па незнам што воопшто се мачите онде со дискусии за Заев маев итн. да се докажувате со сдсмовци, јас би бапнал сите можни теми што се да се направат исти со она прашање што го поставив до нив... и ќе биде се јасно... џабе да нема празни дискусии...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom