Политиката на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Има навика..ам има и ОДВИКА..разбира се
Сега баш е дојдено времето за тоа..
:pipi:
Е тука си ептен грешка друже. Сега е криза.Ако не испокрадеш сега нема кога. Собери колку можеш и обвинија глобалната криза после. Случајно е сега ВМРО на власт али и СДС да беше немаше да останат покуси.

Е тука си ептен грешка друже. Сега е криза.Ако не испокрадеш сега нема кога. Собери колку можеш и обвинија глобалната криза после. Случајно е сега ВМРО на власт али и СДС да беше немаше да останат покуси.

Одсекојпат овде била..некаква си криза..прашај си некој постари твои познаници..за да знаеш дека е така..и никако поинаку..
Стално имало (овде) некакви си кризи..
Финансиски , морални , национални , јазички , и билокакви..

Тачно е тоа,али сеа пред нив имаат глобална економска криза и многу поубави изгледи и подобри шанси да се опарат:)

Гледаме теми Циркус во тетово Циркус во Струмица ...
приврзаниците на СДСМ на сите страни се фаќаат како давеник за сламка и продолжуваат со плукање и критикување на политиката на ВМРО-ДПМНЕ и претседателскиот кандидат Иванов.

На оваа тема би сакал како и повеќето форумџии на тема Политика да слушнеме некои од приврзаниците на СДСМ да ни објаснат и да не убедат да гласаме за СДСМ ...

во ДОЛГОгодишното владеење на СДСМ кои работи се позитивни кои тие ги направија и кои се ставовите на нивната политика, за што тие се залагаат и што планираат да сторат ако фрчко е избран за претседател ....
па повелете убедете ме со аргументи кои се тие работи кои вие ги правевте правилно и која е вашата политика ...

ако продолжите со плукање по ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за Претседател дали мислите дека ќе ги одвратите луѓето да гласаат за нив така да вие би биле втората опција?

Убедете не нас подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

се надевам дека на оваа тема ќе има конструктивен разговор и дебата поткрепена со факти и аргументи од донесени закони и водење на добра политика, без плукање и несериозни муабети.

да потсетам пак шо беше темата ... да не забегуеме ...

exlexmk zosto da glasas voopsto za Sds ..ako ne ti se sviga Dpbne ne glasaj i tolku

exlexmk zosto da glasas voopsto za Sds ..ako ne ti se sviga Dpbne ne glasaj i tolku

лол
се разбира дека нема да гласам за сдсм ...
патем нема причина за да гласам за нив ..
а се разбира ќе гласам за вмро ...
овакви биле накви биле ... незнам
само знам дека од сите други нема избор ..
и да сум грешка сепак од сите зла избери го најмалото ...

Јас навивам за Реал.Како може некој да ме натера да ги подржувам Барса у меѓусебен дуел?

на такви човек да не се радува. Тие утре може и во сојуз на титови леви сили ќе отидат ако се има корист од силите.

Баш на такви треба човек да се раудува, го виделе колку е сатот и магла од Таму.
А што треба некој да те брка а ти да му ги крепиш Ма*****

Јас навивам за Реал.Како може некој да ме натера да ги подржувам Барса у меѓусебен дуел?

Маленки дечиња веднага у кревет..мина ви цртаниот..чинам Ушко ко да беше...
Ааааах дедо за едно џемперче да ти земе(ше) мерка..и да ти исплете(ше) аааах...

лол
се разбира дека нема да гласам за сдсм ...
патем нема причина за да гласам за нив ..
а се разбира ќе гласам за вмро ...
овакви биле накви биле ... незнам
само знам дека од сите други нема избор ..
и да сум грешка сепак од сите зла избери го најмалото ...
lol za tebe

sam si kondradiktoren za tvoeto prasanje :

Убедете не нас подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...

zosto ima nie tuka da te ubeduvame da glasas za SDSM koga ti pogore velis deka sekako ke glasas za VMRO .Znaci ti ne si otvoren za kritika i za promenlivost i za tvoja evolucija vo idei i misloven razvoj

a za toa go izbiras pomaloto zlo ..toa ti e isto kako namesto na nekoj da mu go otvori celosno supceto za da penetrira vo tebe ti ke mu go ispusis samo i ke si velis jas pominav podobro

lol za tebe

sam si kondradiktoren za tvoeto prasanje :

zosto ima nie tuka da te ubeduvame da glasas za SDSM koga ti pogore velis deka sekako ke glasas za VMRO .Znaci ti ne si otvoren za kritika i za promenlivost i za tvoja evolucija vo idei i misloven razvoj

a za toa go izbiras pomaloto zlo ..toa ti e isto kako namesto na nekoj da mu go otvori celosno supceto za da penetrira vo tebe ti ke mu go ispusis samo i ke si velis jas pominav podobro
:pos2:

види овака ....
да јас ќе гласам за вмро ...
затоа шо сметам нема друга партија со конкретни ставови и политика за доброто на Македонија ...
и пак ќе речам ...
ако ме убедиш дека сдсм има подобра политика и став околу ситуацијава во Македонија освен да плука наоколу тогаш со задоволство ќе гласам за сдсм ... но никој ништо не рече, не кажа ШТО е тоа поради кое треба да гласаме за сдсм ... уште Фрчко подмитувачот ви фалеше за да се дозакопате ...
еве пак УБЕДИ ме дека изминативе години политиката на сдсм и моменталната политика и став нивни се за доброто на Македонија ... ја ќе гласам за нив и со мобилен ќе сликам за да ти докажам :wink:...

и сум доволно отворен за критики ...
сепак сум пред се за доброто на Македонија а не за доброто на вмро ...
се што сметам дека вмро прави спротивно интересите на Македонија сум спремен да ја прифатам како критика и сам да ја искритикувам ...

jas ti velam nema momentalno opcija koja e dobra za Makedonija

najdobrata opcija za toa e da ne glasas ! nema pomalo, pogolemo zlo

i dvte opcii (so nivnite luge ) se katastrofalni za idninata za Makedonija a so toa sto ke glasas za ednata od niv ke doprineses i ti za takvata idnina

а ако не гласаш шо ќе постигнеш?

а ако не гласаш шо ќе постигнеш?

pa del od demokratijata e i da ne izlezes na glasanje

so toa davas na znaenje deka niedna od ponudenite opcii ne smetas deka e dobra za Makedonija

so mala izlezenost na glasacko telo na izbori i lugeto vo partiite ke se zaprasaat i ke uvidat deka nesto ne stima vo nacinot na vodenjeto na nivnata politika a toa vodi i kon promeni vo nivnata struktura ,celi ,ideali pa i promena vo nivnite stavovi idei , razmisluvanja

so apstinencija mozebi i tie ke se razbudat i ke ja sogledaat realnosta vo ovaa nasa napatena i siromasna Makedonija i mozebi funkcijata politicar ke dobie novo svetlo i novo ruvo i ke stane dostoen servis za graganite a ne vakva kako sto e denes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom