Политиката на СДСМ

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
pa del od demokratijata e i da ne izlezes na glasanje

so toa davas na znaenje deka niedna od ponudenite opcii ne smetas deka e dobra za Makedonija

so mala izlezenost na glasacko telo na izbori i lugeto vo partiite ke se zaprasaat i ke uvidat deka nesto ne stima vo nacinot na vodenjeto na nivnata politika a toa vodi i kon promeni vo nivnata struktura ,celi ,ideali pa i promena vo nivnite stavovi idei , razmisluvanja

so apstinencija mozebi i tie ke se razbudat i ke ja sogledaat realnosta vo ovaa nasa napatena i siromasna Makedonija i mozebi funkcijata politicar ke dobie novo svetlo i novo ruvo i ke stane dostoen servis za graganite a ne vakva kako sto e denes

Сосема те подржувам!!!! Браво!

btw Firewall одговоров ти беше како од „Basics of Voting for Dummies“ а твоево е делот за воздржани гласачи :)

Маленки дечиња веднага у кревет..мина ви цртаниот..чинам Ушко ко да беше...
Ааааах дедо за едно џемперче да ти земе(ше) мерка..и да ти исплете(ше) аааах...
:pipi:
Како се осеќаш? Дали ти е добро?
Ајде,натерај ме за ВМРО да гласам.Претпостави дека сум од СДС и натерај ме да гласам за ВМРО.

И што е политиката на СДСМ ?
Ако го тргнеме зборот предавство тие во суштина и немаат политика.

Подржувачи на политичпка партија да,али од она партискине привезоци ми се лоши. Гледаат ама уствари слепи се.Уствари глупи се.

Ако се толкаваи предавници овие комуњариве ќе напуштеа партија и у владеачката ќе идеа.Нели тоа праат предавниците.

btw Firewall одговоров ти беше како од „Basics of Voting for Dummies“ а твоево е делот за воздржани гласачи :)

а тебе одговориве ти се како од 'continuing to say the same shit all over and over again for dummies :tapp:

а тебе одговориве ти се како од 'continuing to say the same shit all over and over again for dummies :tapp:

не треба да поставувам прашање додека не добијам одговор ?
додека некои полтрони без мозок ја одбегнуваат и остануваат слепи пред вистината?

не треба да поставувам прашање додека не добијам одговор ?
додека некои полтрони без мозок ја одбегнуваат и остануваат слепи пред вистината?

подобро слеп отколку портокалов и затуцан :tapp:

И што е политиката на СДСМ ?
Ако го тргнеме зборот предавство тие во суштина и немаат политика.

paaa..slavjanski...osnovno pravilo e deka KOGA NE ZNAES STO TREBA DA PRAVIS...NE PRAVI NISTO..:) za da ne naprais nekoja belja...
...,a ne kako VMRO-ovcive..ko slonovi vo staklena bavca...:)...i se toa sepak so ovcecki dimenzii...

Сакам промени во СДСМ.
Не сакам испрани кондоми.

Не сум зачленет но гласав за нив..кога веќе морам да бирам. Не направиле ништо ама ВМРО животот на цело семејство ни го уништи па како што спомна некој наназат за инает..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom