BlackBerry Storm од VIP

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Да да по неколку дена користење на телефонов она што можам да го кажам е следново:

Топ телефон, на почетокот многу комплицирано изгледа, ама кога ќе му ја сфатиш фората нема трте мрте и се е како што треба, за емаиловите од gmail акаунт побрзо ми стигнуваат на телефонот, него на компјутер, истово се однесува и за фб нотификации, супер комуникација преку google talk, MSN a веќе Blackberry MSNто е веќе нешто за што немам коментар-многу добра услуга која нуди бесплатна комуникации со било кој блекбери корисник. И тоа е се на кратко, во суштина на почетокот бев скепктик но сега сум сосема задоволен од овој модел.

Добро овој телефон има ли Wireless или нема? Мене ми кажаа дека немал...???:toe:

Ке може ли некој да ми објасни зошто ви е мобилен со wi-fi кога за 300 денари имате 150МБ ЕДГЕ кој ви се сосема доволно за користење на мобилен?

Ке може ли некој да ми објасни зошто ви е мобилен со wi-fi кога за 300 денари имате 150МБ ЕДГЕ кој ви се сосема доволно за користење на мобилен?

Јебига македонче све сакаме гага да ни е ... :kesa:

Зошто пак да плаќам 300 денари ЕДГЕ кога дома си имам рутер и низ кафичи има бесплатен wifi интернет колку ти душа сака?

a zaso pa bas u kafic da proveris mail i surfas na net. Toa spored mene e antisocijalno ponasanje ili pak digas calam deka imas telefon so wi-fi ;)
Mene na primer mi treba net koga odam vo Slatino po riba... tamy nikade nema wi-fi...

a zaso pa bas u kafic da proveris mail i surfas na net. Toa spored mene e antisocijalno ponasanje ili pak digas calam deka imas telefon so wi-fi ;)
Mene na primer mi treba net koga odam vo Slatino po riba... tamy nikade nema wi-fi...
Не туку трескајте зимзелени...30 000 да дајш за телефон без wi-fi, требит да немаш два грама мозок. Ако сакаш да си имаш нет, во Слатино, тогаш ќе си клајш без разлика дали си имал wi-fi или не, дан ти пречит пак да го имаш? Башка за тие пари се земат лаптоп со екстра функции, а не телефон ќе земаш без wi-fi, без добра камера, без добар дизајн, и со глупо мени.

5 BC:C B@5A:0XB5 78<75;5=8...30 000 40 40XH 70 B5;5D>= 157 wi-fi, B@518B 40 =5<0H 420 3@0<0 <>7>:. .
Apsolutno se slozuvam so ova. Jas I zatoa go zemam telefonot za 0 denari, a ne za 30 000.
Vo odnos na drugite raboti sto gi nabroja, jas pak ke recam deka ima razlicni vkusovi.
I pak ke potenciram deka ako na nekoj NAVISTINA my treba mobilen internet, nego ne go interesira dali ima wi-fi ili ne tuku dali moze da proveri mail bilo kade.

Ти си анисоцијален :uvo: Во цел свет има луѓе што идат со лаптоп во кафич за да отвори некоја страна и да провери меил. Кај нас само важи тоа антисоцијалното што би го нарекол ти и те гледаат сите како вонземјанец што си отишол со лаптоп во кафич.

Ти си анисоцијален :uvo: Во цел свет има луѓе што идат со лаптоп во кафич за да отвори некоја страна и да провери меил. Кај нас само важи тоа антисоцијалното што би го нарекол ти и те гледаат сите како вонземјанец што си отишол со лаптоп во кафич.

Потполно се согласувам со тебе!!!! Овде во Струмица ако идеш со лаптоп во кафич и си сурфаш ќе те гледаат ко да си паднал од Сатурн, и плус тоа после и муабети ќе има за тебе демек си фалбаџија дека имаш лаптоп, сакаш сите да те видат, да се правиш типче или не знам што. Финтата е што едноставно не треба да се замараш кој што ќе јаде го**а прави си како што на тебе ти одговара.:toe: Јас што имам имам и кај сакам таму ќе го користам тоа што го имам или ќе го носам каде сакам и ќе му правам што сакам и НИКОЈ нема ПРАВО да ми кажува што да правам а што не...

Извинете за Off Topic-от...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom