BlackBerry Storm од VIP

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Дали оваа опција може да се оневозможи?
Се е кажано во постот на Schhh87,башка тоа муабетов го кажуваш на претпоставка дека е направен за нубци.Разработи го едно пола саат пе ќе ги осетиш разликите од нормален до SurePress.Како шо кажа Schhh87 немаш потреба од селектирање ако не сакаш,директно можеш да влезеш со клик :smir:

БТЊ што телефон користиш,онака информативно :wink:

Може ли да се инсталираат други апликации и игри,или само тие што ги има?

Таму се плаќаат,има нешто трајал верзии :smir:

Има и од едните и од другите.

Од апликациите, мораш да си симнеш Viigo RSS reader. (Viigo.com/home)

Му успеа на некој да додаде Yahoo e-mail account на Блекберито?

средина на февруари имав неколку дена вакво блекбери, фаца е... да можеби мана му е вифи-то но и од тоа брзо здосадува, кога ќе видите GPRS/EDGE е мн поубаво да се користи и онака не е мн скапо во последно време.

јас го шитнав 200 евра, декодиран фул пак со 11 месеци гаранција

малку фрка е што овие од вип се кодирани, а јас за декодирање земам 3300 денари и кај некои се чека и до 7 работни дена за кодот.

средина на февруари имав неколку дена вакво блекбери, фаца е... да можеби мана му е вифи-то но и од тоа брзо здосадува, кога ќе видите GPRS/EDGE е мн поубаво да се користи и онака не е мн скапо во последно време.

јас го шитнав 200 евра, декодиран фул пак со 11 месеци гаранција

малку фрка е што овие од вип се кодирани, а јас за декодирање земам 3300 денари и кај некои се чека и до 7 работни дена за кодот.

Јас не сум многу упатен во ова Blackberry - велиш дека може да се декодира - ОК. Но нели само Вип како оператор е застапник на некоја таму блекбери интернет тарифа?

Кој сака комуникација преку ПИН нека ме додаде 242180FC

Му успеа на некој да додаде Yahoo e-mail account на Блекберито?
Јас си ставив на хотмеил.Пука,во рил тајм.Кога ми втасува меил на ПЦ во исто време и на телефонот ми втасува :smir:

Кој сака комуникација преку ПИН нека ме додаде 242180FC
Те аднав,па баш ме интересира како ке иде комуникацијава :smir:

Se javiv vo vip. Nemaat poddrska za yahoo uste, ama rekoa ke ima naskoro. Trebalo da se potpise nekoj dogovor so yahoo. Inaky gmail I hotmail se ama bas odma. Mailot od rabota, koj mi odi preky outlook web acess ima lag od okoly 3 minuti.
Inaky mi nema dojdeno request na BB mesenger. Aj pusti mi go tvojot pin na PP ili brobaj adni me use ednas. Dali ti stojam kako pending?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom