Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
Abe sto se vrti poslednive denovi niz vesnicive deka Inter sakale da go trampaat ciganceto-:ija:Martins:ija: glava za glava so Henry. Sekoja cest za Henry covekot si e zver,ama na nego mu davam samo 2-3 sezoni pred penzija, a cigancevo ima 21 godina tek sega pocinja da KORNE.

Kazi mi, od kade procita za ova? Siguren si?

Ne znam dali e sigurno, ama posledno sto slusnav vo vrska so Henry e deka ako Arsenal osvoi liga na sampioni, (mada tesko ke im bide protiv Barca) ke si ostane vo Arsenal i ke potpise dogovor od 140,000 funti nedelno i ke bide megu najskapo platenite igraci vo premier ligata

Vidi toa e ako Arsenal osvoi Liga na sampioni, pazi AKO, sluanav i deka Barca e zainteresirana za Henry.

Abe Inter,Inter vo srce te nosam zimi se,se bi storil da se vratis na patekite na koi sto bese do pred da se rodam jas t.e 89,ako ja sum baksuzot,dobro volno ke se obesam,samo Inter da pocne povtorno da osvojuva tituli

logo.gif

inter forever

mRnO напиша:
Abe Inter,Inter vo srce te nosam zimi se,se bi storil da se vratis na patekite na koi sto bese do pred da se rodam jas t.e 89,ako ja sum baksuzot,dobro volno ke se obesam,samo Inter da pocne povtorno da osvojuva tituli

Ohohoh drugar pa ti samo kazi. Iam novo kvalitetno jaze za besenje. Garantirano ne ostava belezi posle besenje taka da ni CSI nema da znaat so ti se desilo! Kazi samo koga i ke ti go prodaam. Cena 400 den za eden metar jaze! :bip: :pishtoldz :dudlac:

Abe Interashi me interesira nesto. Ushte se palite na kupot ili ne? Zasto se suska Totti ke igral slednata taka da ke mi go stai pendrekot u gazo!

trilobite напиша:
Oва со закаснување 2 недели ама сеа го приметив...
Вака сеа,недоразбирање е ова...Ја коа го пишуев нервозниот пост за Интер у меѓувреме да ти играле Интер-Милан,и Каладзе им го збиберил...,а ја немав појма за утакмицата дека се игра у тоа време(тоа беше петок пред Грегоријанскиот Великден)е ок е сеа...:) Ja па те разбрав демек Каладзе да се донесел кај нероазурите,затоа и одговорот таков беше.Никад не е касно за одговор...:)

Како било бе :icon_lol: .

Абе на Интер не му требат играчи тим му треба.:star:

На интер уствари им требаат попови да го урнат проклетството :pos:

mRnO напиша:

Inter do smrt! I jas sum roden vo 1989 ako treba da ti se pridruzam

manijak напиша:
На интер уствари им требаат попови да го урнат проклетството :pos:

Ma kakvi popovi be. Toj tim e prokolnat :nerv: od GOSPOD!!!
Ne znam stvarno sto da napravam da se trgne prokletstvoto :lud:

Neznam sto e,no sigurno e nekoj tip na prokletstvo,bi storil se za da mozam da go ottrgnam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom