Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Marso напиша:Abe sto se vrti poslednive denovi niz vesnicive deka Inter sakale da go trampaat ciganceto-:ija:Martins:ija: glava za glava so Henry. Sekoja cest za Henry covekot si e zver,ama na nego mu davam samo 2-3 sezoni pred penzija, a cigancevo ima 21 godina tek sega pocinja da KORNE.
mRnO напиша:Abe Inter,Inter vo srce te nosam zimi se,se bi storil da se vratis na patekite na koi sto bese do pred da se rodam jas t.e 89,ako ja sum baksuzot,dobro volno ke se obesam,samo Inter da pocne povtorno da osvojuva tituli
trilobite напиша:Oва со закаснување 2 недели ама сеа го приметив...
Вака сеа,недоразбирање е ова...Ја коа го пишуев нервозниот пост за Интер у меѓувреме да ти играле Интер-Милан,и Каладзе им го збиберил...,а ја немав појма за утакмицата дека се игра у тоа време(тоа беше петок пред Грегоријанскиот Великден)е ок е сеа...Ja па те разбрав демек Каладзе да се донесел кај нероазурите,затоа и одговорот таков беше.Никад не е касно за одговор...
![]()
mRnO напиша:Abe Inter,Inter vo srce te nosam zimi se,se bi storil da se vratis na patekite na koi sto bese do pred da se rodam jas t.e 89,ako ja sum baksuzot,dobro volno ke se obesam,samo Inter da pocne povtorno da osvojuva tituli
manijak напиша:На интер уствари им требаат попови да го урнат проклетството![]()