Кој кого е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
dobriot seks e kombinacija od tie varijanti koi gi nabroja vo boldiraniot del :0 :)
ne ti e potrebna statistika,trgni od tebe,presmetaj na kolklu mazi ti prva si im ponudila seks,a kolku mazi na tebe ti ponudile(vo situacija koga i ti si go posakuvala istoto)

... Па, јас не сум понудил секс на многу жени, а ни многу жени не ми понудиле секс мене. Но, на некои жени, *сум* им понудил и некои прифатиле, некои одбиле. А има и жени, кои мене ми побарале и сум прифатил.

Затоа велам дека ми треба статистика, како би можел да ти кажам пообјективно. Инаку сè е од случај до случај и по правило не е во ред да се генерализира.

spored boldiranot ispaga deka zenata smata psihicki si se e.e i zalazuva.

a za drgoto sto mislis sto e poubavo da ize.es ili da bides ize.an(mislam vo odnos pomegu maz i zena)
Глеј жената ебе психички тое е непобитен факт, нема шо да се лажеме, ама поентата ми е што тоа е занемарлниво, пак она физичкото ебење машката пенетрација во жената е машки предусловена и е водена од мажот он е лидерот во овој процес (нормално има и исклучоци).

Глеј нее важно кој ебел или кој е изебан, тоа е сепак обострано задоволство предусловено едно од друго, тоа е еден вид целина која неможе да се разгледува поинаку. Така да ебев и изебан според мене имаат еднакво значење.

... Па, јас не сум понудил секс на многу жени, а ни многу жени не ми понудиле секс мене. Но, на некои жени, *сум* им понудил и некои прифатиле, некои одбиле. А има и жени, кои мене ми побарале и сум прифатил.

Затоа велам дека ми треба статистика, како би можел да ти кажам пообјективно. Инаку сè е од случај до случај и по правило не е во ред да се генерализира.
ok moja greska se izvinuvam(mala zabuna sega vidov,pisuvav onaka bez da obrnam vnimanie na toa)).ama kako i da e,spoired toj tvoj odgovor,i spored toa tvoe mislenje kako e i voopsto togas mozno da postoi nekakva statistika?
inaku jasno e deka maskite vo nasava drzava se tie koi najcesto go prezemaat prviot cekor.nema tuka nikakvo generaliziranje od moja strana,terminite najcesto i pocesto ne znacat generalizacija.a i ne e bitno,imas tamu tema "zasto devojkite cekaat maskite da im prijdat?" i tamu e jasno uste od samiot naslov na sto asociram.
kako i da e,toa e moe mislenje i ne sakam da generaliziram
:) :smir:

Глеј жената ебе психички тое е непобитен факт, нема шо да се лажеме, ама поентата ми е што тоа е занемарлниво, пак она физичкото ебење машката пенетрација во жената е машки предусловена и е водена од мажот он е лидерот во овој процес (нормално има и исклучоци).

Глеј нее важно кој ебел или кој е изебан, тоа е сепак обострано задоволство предусловено едно од друго, тоа е еден вид целина која неможе да се разгледува поинаку. Така да ебев и изебан според мене имаат еднакво значење.
ne li ja primetuvas kontradiktornosta vo dvata boldirani dela

Стајте си прст во уво. И онака, вибрирајте. На кого му е поубав, прстот или увото?
Нит пенисот е прст, нит вагината е уво. Збориме овде за два полови органи и, најверојатно, вагинален секс. Ако е така, тогаш задоволството е обострано, па може да се пофалите дека СТЕ СЕ Е*ЕЛЕ (и машките, и женските). Значи, не: е*ев; туку: се е*ев.

Е сега, друга е приказната ако сексот не е вагинален. Тука се знае кој кого, без разлика на полот на тие што се сексале.

ne li ja primetuvas kontradiktornosta vo dvata boldirani dela
OK! На почеток да те прашам случајно Казанова брат да не ти е па секоја пичка шо ќе ја шмекнеш ти шири нозе истата вечер?
Факт е дека жени не размислуваат со госпожата нивна кога е у прашање сехсот, за разлика од мажите кој се многу полиберални во врска со клецањето, и претежно мислат со к.... (има и исклучоци, значи не важи за сите)

Очигледно не ме разбра шо сакав да ти кажам. Па еве да го разџвакам,значи кога мислам на ебењето не мислам само на физичкиот процес како во животинскиот свет. Кога ти викам жените ебат психички сакам да ти кажам дека жената за да се впушти во ебење секогаш прво мисли со мозокот и секогаш е потребен екстра напор од машка страна за да ја мотивира да се ебе (романтика, искажување љубов, сигурност, пари и слични срања) значи он треба прво да го освои нивниот рацинален дел од мозокот за да овие решиат да се ебат.
(Всушност ова е непотребно и жените горат за сехс од прва, потсвеста секогаш им испраќа сигнали за ебење, ама е морално во спротива не им бега општествено негативната етикета: курва,дроља,ороспија и то). Што значи дека кога жената ќе го добие она вистинското што го бара тогаш ќе одлучи да ебе, што значи рациналниот дел претежно се сведува на жената и таа во поглемиот дел одлучува кога да се ебе и со кого, иако потсвеста им вришти!

Кога ќе ја задоволиме односно кога ќе го потикнеме рационалниоте дел дека барем минимално ги исполнуваме кртериумите, тогаш она ќе се ослободи и ќе дозволи потсвеста да си ја врши својата работа без опструкции, а потсвеста континуирано испраќа сигнали сакам да се ебам,сакам да се ебам, е тогаш жената финално одлучува да се ебе и да биде изебана од машкото,). (се разбира има и исклучоци, не генерално за сите). И поентата ми беше дур машкото ја изебе жената, прво ќе биде изебен од нејзиниот мозок па после физички ќе ја плесне. (комплицирана работа се жениве бе, кој знае што се не им проаѓа низ мозокот дур не се препуштат)

OK! На почеток да те прашам случајно Казанова брат да не ти е па секоја пичка шо ќе ја шмекнеш ти шири нозе истата вечер?
Факт е дека жени не размислуваат со госпожата нивна кога е у прашање сехсот, за разлика од мажите кој се многу полиберални во врска со клецањето, и претежно мислат со к.... (има и исклучоци, значи не важи за сите)

Очигледно не ме разбра шо сакав да ти кажам. Па еве да го разџвакам,значи кога мислам на ебењето не мислам само на физичкиот процес како во животинскиот свет. Кога ти викам жените ебат психички сакам да ти кажам дека жената за да се впушти во ебење секогаш прво мисли со мозокот и секогаш е потребен екстра напор од машка страна за да ја мотивира да се ебе (романтика, искажување љубов, сигурност, пари и слични срања) значи он треба прво да го освои нивниот рацинален дел од мозокот за да овие решиат да се ебат.
(Всушност ова е непотребно и жените горат за сехс од прва, потсвеста секогаш им испраќа сигнали за ебење, ама е морално во спротива не им бега општествено негативната етикета: курва,дроља,ороспија и то). Што значи дека кога жената ќе го добие она вистинското што го бара тогаш ќе одлучи да ебе, што значи рациналниот дел претежно се сведува на жената и таа во поглемиот дел одлучува кога да се ебе и со кого, иако потсвеста им вришти!

Кога ќе ја задоволиме односно кога ќе го потикнеме рационалниоте дел дека барем минимално ги исполнуваме кртериумите, тогаш она ќе се ослободи и ќе дозволи потсвеста да си ја врши својата работа без опструкции, а потсвеста континуирано испраќа сигнали сакам да се ебам,сакам да се ебам, е тогаш жената финално одлучува да се ебе и да биде изебана од машкото,). (се разбира има и исклучоци, не генерално за сите). И поентата ми беше дур машкото ја изебе жената, прво ќе биде изебен од нејзиниот мозок па после физички ќе ја плесне. (комплицирана работа се жениве бе, кој знае што се не им проаѓа низ мозокот дур не се препуштат)
voopsto ne se soglasuvam so ova ,zenite najveke gubat so toa sto bespotrebno gi komplciraat rabotite,poveke bi rekol deka so toa ti sto go kazuvas kako primer samite sebesi si se e.at vo mozok.
i ne,ne se ama ni najmalku tolku
komplicirani.barem spored moe mislenje i iskustvo.

Примерот ти е ѕверски искрено...
а сега кој кого го .... зависи од ситуацијата.Во секој случај во право си не треба деталите од спалната да се шетаат по маало тоа е малограѓанска карактеристика и кај двата пола.

кој кого е** е тоа е навистина итересно...јас ниту ебам ниту ме ебат.. а за во мозок и ебам и ме ебат:pos2::pos2::pos2:

Е*ење*о нормално е физички процес ама покрај тоа се дешаваат и многубројни други процеси размена на најразлични хммм..течности на пример :vozbud:...малце ми забегавте од темава со прстите и ушите али нема везе...муабет беше и сеуште е КОЈ КОГО Е*Е...дали ние нив или она нас, сакам да го разбијам тој стереотип што постои абе брат ја растурив од ебе*е кога она уствари него го растурила и сега да не му падне егото го прави тој муабет....не ми се свиѓа иако сум машко искрено многу го поштевам женскиот пол...дајте малце либерализација па молим ти се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom