Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Сега бара да му се обнови договорот и да му плаќаат 3 милиони долари по епизода, и сега е рекордер со 1,2 или 1.5 незнам точно, ама ако му дадат 3 ќе биде светски шампион во тешка категорија во наредните 10 години најмалку.:pos2:

BTW, го следам на Twitter, пред некој ден си отвори акаунт :D Лудак прав! :pos2:

Досега зимаше нешто помалку од 2. :)

Сега бара да му се обнови договорот и да му плаќаат 3 милиони долари по епизода, и сега е рекордер со 1,2 или 1.5 незнам точно, ама ако му дадат 3 ќе биде светски шампион во тешка категорија во наредните 10 години најмалку.:pos2:

BTW, го следам на Twitter, пред некој ден си отвори акаунт :D Лудак прав! :pos2:

дај линк од официјалниот акаунт... :)

sredno zadovolitelno mislam za tepanje vreme

Која пародија му ја направиле на Шин, секоја чест.:pos:
Duh! WINNING!

Moments ago, Warner Bros. issued the following statement concerning Charlie Sheen's future with the studio:
"After careful consideration, Warner Bros. Television has terminated Charlie Sheen's services on 'Two and a Half Men,' effective immediately."
Game Over!
Now, the real question is, will the show go on without him??? No word just yet…
Cheer up, Charlie! Settle into the Sober Valley Lodge, have yourself a pint of tiger's blood and vent on Twitter for an hour or three to your 2 million followers.
They still care!

#notwinning

Moments ago, Warner Bros. issued the following statement concerning Charlie Sheen's future with the studio:
"After careful consideration, Warner Bros. Television has terminated Charlie Sheen's services on 'Two and a Half Men,' effective immediately."
Game Over!
Now, the real question is, will the show go on without him??? No word just yet…
Cheer up, Charlie! Settle into the Sober Valley Lodge, have yourself a pint of tiger's blood and vent on Twitter for an hour or three to your 2 million followers.
They still care!

#notwinning

:pos: .. барем вратија со стил.

Него, што се серијата тиче, rest in peace. Не планирам да продолжам да ја гледам без легендата, евентуално ако ја продолжат.

За време на рекламите меѓу идолот приметив реклама од А1 дека ќе ја даваат третата сезона. Овие сакаат да го искористат моменталниов публицитет на Чарли изгледа. Зошто не ми се верува дека пак ќе се вратат на старите добри серии. Сигурно оваа сезона ја имале откупено пред Али Риза. :icon_lol:

Charlie Sheen fired from 'Two and A Half Men'
Доле во коментарите тешко се наоѓа некој позитивен, се живо и диво плука по Чарли:)

Инаку на А1 од среда во 23:35 мислма дека беше почнува третата сезона да се дава.

Да, третата сезона на ДВА И ПОЛ МАЖИ започнува на
А1 во среда од 23.30

Да, третата сезона на ДВА И ПОЛ МАЖИ започнува на
А1 во среда од 23.30

Терминов е ептен погоден за серија, комедија... Ништо америчко не може да се пробие меѓу чичко Али Риза, Полат и Ѓулу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom