Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечко, земи историја учебник, и најди што се тоа торбеши. Нема што да се полемизира околу нив, тоа се македонци со муслиманска вера, а Фијат, и кој сака може да збори што сака и да верува во што сака. Не прави мит од нив, не се они Јети па да се прашуваме дали стварно постојат, и нема каде да ги воведува, си постојат во сите списоци како торбеши, односно македонсци - муслимани.
Decko ili se makedonci ili se predavnici taka nareceni janicari. Nema torbeska nacionalnost.
ФИЈАТ ЦАНОСКИ (ПАРТИЈА ЗА ЕВРОПСКА
ИДНИНА - ПЕИ) 7331
СЛАВКО КОТЕСКИ (КОАЛИЦИЈА ВМРО-ДПМНЕ
(ВМРО 7014
РАМИС МЕРКО (ДЕМОКРАТСКА УНИЈА ЗА
ИНТЕГРАЦИЈА - ДУИ) 9150
РАМИС МЕРКО = 9150
ФИЈАТ ЦАНОСКИ = 7331
СЛАВКО КОТЕСКИ = 7014
МЕНДИ ЌУРА = 5147
ЏЕВДЕТ НАСУФИ = 1328
Фијат може да победи само ако Мерко не ги добије гласовите од другите албански партии и плус ако дпБне овците гласаат за него
Според тоа дека ВМРО е во коалиција со ДУИ, вмро-вците ќе го дадат својот глас за Мерко, а останатото незнам. Најжестоко ќе биде.
Има многу македонски села кадешто е гласано за албански кандидат или пак за Фијат.не потценувај ја предавничката моќ на МакедонцитеНе биди сигурен дека македонец ќе гласа за мерко сите знаеме што направи тој за Струга. А вмро може да прави коалиција ако сака и со марсофци али народот не е будала.
Zatoa ti velam sto majka barame da go podrzime Fijat. Ako ne mozevme eden makedonski kandidat da izglasavme za vtor krug tolku od obedinuvanjeto i ne zasluzuvame podobro.Не дека јас незнам дека не постојат тие , но знам дека постојат луѓе кои така се изјаснуваат и лично ги познавам, ако самите така сакаат треба да им се дозволи во денешново демократско општество секој има право на определба.
Секој од нас знае дека тоа е глупост , но тоа е вистината за македонците - муслимани под власта на Фиат кој прв ја внесе оваа идеја.
Ела ти убедиги нив дека нема, сите се заслепени од страна на Фиат...
.
Ako e ova vistina togash dobro e struga vakva sto, struzani podobro ne ste zasluzale. Gospod ne ve spasuva vas.Има многу македонски села кадешто е гласано за албански кандидат или пак за Фијат.не потценувај ја предавничката моќ на Македонците
Тешко дека македонец ќе гласа за албанец, реално. .....
РАМИС МЕРКО = 9150
ФИЈАТ ЦАНОСКИ = 7331
СЛАВКО КОТЕСКИ = 7014
МЕНДИ ЌУРА = 5147
ЏЕВДЕТ НАСУФИ = 1328
Фијат може да победи само ако Мерко не ги добије гласовите од другите албански партии и плус ако дпБне овците гласаат за него
Ако дпБне јавно ке го подржи на Фијат тогаш Мерко сигурно победува..албанците ке гласаат сите за него...