Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
не гледав бубамара ради милан а и после дека нервозен....пааа ќе може некој да каже коа има реприза ??:smir:

И вчера да не пропушти пак ради Милан?

Јас да. :D

Другиот викенд изгледа. Така одговориле тука.
Ехх реприза другиот викенд ,. дп предходната година одма уптредента се даваше реприза а сега после една недела,ама јутјуб не мора да чекаме репризи

Малку е гупо што даваат снимка а не во живо ,во живо ќе беше подобро мислам дека тоа Канал 5 го може ,чим даваа Мак фест во живо зошто да не можат да ја даваат Бубашвабава... уствари Бубамарава :)

Бубамара секогаш ја даваат во петок или сабота и тоа снимка, никогаш не ја давале во живо.

Врв беше годинава. Муабетот за женачка уште ми е хит. Сите жени се Васко Ефтов. :pos: Башка ми го спомна факултетот, мајка ми дома ме изремети. :pos:

Врв беше годинава. Муабетот за женачка уште ми е хит. Сите жени се Васко Ефтов. :pos: Башка ми го спомна факултетот, мајка ми дома ме изремети. :pos:

Па така е :icon_lol:

Одлично беше, нашиов сограѓанин е закон, за мене бољи од Тони.
Она за Ипоп беше закон, се згазив од смеење, во почетокот беше малку досадно ама после кога распали за барок, па за ајфон/ајпод, циркуси.

Море што знам лани имаше повее смеење мислам. Со Хилта Перо и со тоа кога оди во Авганистан, ме изнасмеа тогаш, неможев да се смирам.
Ама па годинава мислам дека го направи најдоброто досега со барокот.

Сашко ставил на фб профил слика од тавче:pos:
Незнам за вас, мене ми е поинтересен од Тони, и не гледам Бубамара ради наградите, туку поради него. Она кога го зареди да да да да не да да да да нееее :pos: Оној Јанакиевски како се смееше сиротиот :pos:

Јанакиевски една ептен кисела насмевка имаше :) Од што мораше се смееше, да го гледаше дома ова имаше по 5 минути да сврти канал.

сашко имаше добар стендап, искина со IPoP и со барокот
а и кили беше надуван до даска :) :pos:

Одлична беше оваа година Бубамара секоја чест,ја гледав на нет..А и Сашко доста интересна ја праи,да неаме вакви луѓе во Мк нема да иаме манифестации :D
Само Тоше фали за да добие награда за најдобар пеач..Браво и за Каролина за изведбата покажа дека е најдобрата пеачка во Мк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom