Дали се сеќавате како станавте фан на вашиот тим?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Da Da!Toe e ona sto stoi vo srceto!!Pobeda,pa drugite!!Ali ne mi se ispolni zelbata dvete moi najsakani ekipi da gi gledam megusebe na Goce Delcev!Toa nikogash nema da mu go prostam na Acule!

Од кога почнаа на А1 телевизија да пренесуваат англиско првенство, рани 90-ти, кога „пали-гаси„ беше господинов!

До пред 6-7 години немаше Премиер лига пренос во Македонија....така да фановите на МанУтд да не лажат многу нека си кажат дека навиваат од пред некоја година кога почнаат да освојуваат титули

П.С Пис луѓе несакав да навредам никого:vozbud:

До пред 6-7 години немаше Премиер лига пренос во Македонија....така да фановите на МанУтд да не лажат многу нека си кажат дека навиваат од пред некоја година кога почнаат да освојуваат титули

Имаше бе на МТВ 1 на прва :helou: а озбилно бројот на навивачи се зголеми сега последниве 2-3 год претходно немаше многу фанови ман43стер:smir:

edno od poglupite prasana,ustvari mal bev ne se sekavam od koga navivam za Barselona.

Кога имав 7 години татко ми ме однесе на утакмица на Вардар...од тогаш навака навивам за него. Негде...97 година забележав едни момци во небесносини дресови шо играа добар фудбал. Лацио беше тогаш во кругот на најдобрите во калчото. Сите беа за Милан, Интер или Јуве...мене ми се засвиѓаа дресовите и играта на Лацио и почнав да навивам за нив. 99та ја освоија титулата.
Гледав еднаш утакмица на тв...Играа Челзи и Вест Хем...за Челзи играше Џанфранко Ѕола. У тандем со Џими Флојд Хаселбанк...ми беа доста симпатични за гледање и од тогаш навака навивам за Челзи...Ете тоа се моите 3 тима коишто во срце ги носам.

Имаше бе на МТВ 1 на прва :helou: а озбилно бројот на навивачи се зголеми сега последниве 2-3 год претходно немаше многу фанови ман43стер:smir:
Заебите експерти, него што правиме со Реал?

Вистина уште одев основно кога децата доаѓаа со шалови на Реал...Јуве...Милан...појдов средно почнаа Ливерпул...Барса....итн итнв се мењаа ко годишни времиња. Респект за вистинските фанови кои навиваат за својот тим и кога му оди и кога не:smir:

Заебите експерти, него што правиме со Реал?

Ако добро се сеќаваш истото беше со манчестер до пред 2 год. немаа титула освоено никаква титула долго време доминираа Арсенал и Челзи во Англија ама пред некоја год. се сврте кругот му тргна на манчестер исто ќе биде и со Реал ќе се врати на старите патеки само прашање е на време кога дали оваа сезона што иде или некоја наредна:back:

Ако добро се сеќаваш истото беше со манчестер до пред 2 год. немаа титула освоено никаква титула долго време доминираа Арсенал и Челзи во Англија ама пред некоја год. се сврте кругот му тргна на манчестер исто ќе биде и со Реал ќе се врати на старите патеки само прашање е на време кога дали оваа сезона што иде или некоја наредна:back:
Се заебаваш нели?

Или никогаш нема да се врати..

Ехх уште кога Бекам играше во Манчестер Јунајтед,како помал нели не знаев многу играчи...Бекам ми беше најјомилен па така го засакав и Ман Ју и одтогаш сум верен фан на нив..:helou::tv:

Се заебаваш нели?

Или никогаш нема да се врати..

Баце седи мирен :pos2:
До пред некоја година МанУтд испадаа во фазата по групи...сега играат финале и претходно освоија....што го спречува Реал да го стори истото?

Баце седи мирен :pos2:
До пред некоја година МанУтд испадаа во фазата по групи...сега играат финале и претходно освоија....што го спречува Реал да го стори истото?
Кога ќе го стори, кога ќе почне да победува јаки екипи, а не само тие послабите од шпанското првенство, кога нема да се срами просто кажано, па 6 парчиња примивте дома од Барса, еве сега пак нанижавте неколку порази. 1/4 финале во ЛШ за вас е само сон сега.
Од сите јаки екипи го јадете и тоа на големо, скријте се во дупка, не знам како можете да се правите како тие порази да не постоеле. Вие сте ми биле фанови, изгубите со 3-4 разлика и си велите: „Ај сега ќе ги купиме Роналдо, Кака’ и наредна година шампиони и во ЛШ и во Шпанија“. Така било тоа.

Кога ќе го стори, кога ќе почне да победува јаки екипи, а не само тие послабите од шпанското првенство, кога нема да се срами просто кажано, па 6 парчиња примивте дома од Барса, еве сега пак нанижавте неколку порази. 1/4 финале во ЛШ за вас е само сон сега.
Од сите јаки екипи го јадете и тоа на големо, скријте се во дупка, не знам како можете да се правите како тие порази да не постоеле. Вие сте ми биле фанови, изгубите со 3-4 разлика и си велите: „Ај сега ќе ги купиме Роналдо, Кака’ и наредна година шампиони и во ЛШ и во Шпанија“. Така било тоа.

Анѓеле и вие во периодот од 2001 до 2006 губевте од конкурентите во ремиер лигРа, во ЛШ во фаза по групи губевте од штутгарт:helou:
вие сеа не се правите како поразите што се позади вас да не постоеле?
ти пишав погоре се врти тркалото манчестер за некоја год може пак да губи од штутгарт да не поминува групи да го папа во премиер а Реал во тоа време да гази се пред себе како порано:toe:Тркалото се врти:smir:

Напротив не се срамам од тие порази.Сите до еден беа заслужени.И што сега да земам да се утепам? Не ќе се надевам на некоја подобра сезона и на успеси...му посакувам на твојот тим да не го доживува она што го доживува Реал.Плус баце јас уживам во фудбалот,навивам на мојотот омилен и тим и пред се не провоцирам противнички фанови:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom