Дали лажете (сте лажеле) за невиноста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали некогаш сте лажеле околу невиноста?

• Да, дека сум бил/а невин/а

Гласови: 7 4,8%
  • Да, дека сум имал/а секс, а всушност сум бил невин/а

Гласови: 34 23,3%
  • Не, никогаш

Гласови: 105 71,9%

• Вкупно гласачи
    146
Да едно време лажев дека имам , а немав. На секс мислам :)

Додека не ми се родија деца, може и ќе лажев, ама сега да лажам, некако не ми е во прилог, некој може да ми постави незгодно прашање за тоа кој им е татко.-А уствари секогаш само мајката може да знае кој е тако на децата, шо се секирам па ја, има кој си знае.

dosega nemam lazeno za nevinosta a ne ni nameravam da lazam a i ne mozam da lazam .....ami koga ke proveri::)))) na lagata i se kratki nozete e sega mozes da podlazis za brojot na partnerite sepak nema brojcanik

Еднаш лажев.... мал бев... осмо одделение.... морав така да кажам бидејки тоа му идаше како некој предуслов типката да ми даде.... а и јас немав баш којзнае искуство.... со неа ке ми беше втор пат :icon_lol: ... па мислам дека целта ги оправдува средствата.... нели? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Не,никогаш не сум лажела за мојата невиност т.е за непостоењето на таа невиност :icon_lol:.Уште пред 3 години кога ја изгубив невиноста , не криев туку искрено одговарав на секој кој ќе ме прашаше.Не тоа ништо од што некој би требало да се срами.

nikogas ne sum lazela.Dodeka bev nevina imase nekoi sto ne mi veruvaa,mi vikaa ne e mozno zatoa sto zborev za seksot kako za nesto sto go pravam sekoj den:) nevinosta ja izgubiv nekade kaj deckomi u stan na 19 god. i od togas pa navaka nikogas nr sum izlazala ,nemam potreba i ne se sramam od sebesi.

Немам воопшто потреба од таква работа како лажење за невиноста.Според мене тоа е глупо-да лажеш за тоа.

нема причина зашто да се лаже све ќе се дознае дали одма или покасно све ќе дојде до виделина

не сум лажела,не се срамам од моите постапки

јас одсекогаш велам дека сум невин затоа шо сум невин Само од позади :)

Acid напиша:
Нема врска, црвено квадратче од мене.

Еве, јас признав дека ми е првпат. Подобро е да признаам на време, отколку сам да си потпишам признаница после 2-3 минути. А и не гледам ништо понижувачки да признаеш дека си невин. Баш напротив, можеш да добиеш повеќе „поени“. :wink:

Јас па спротивно. Не признав, а и она беше невина, а од што имав психичка блокада да не се посрамотам терав многу дугачко, дури и едвај свршив.

На крај лежиме измрцварени, и јас онака со шеретски осмех и кажуем, да не мислеше дека така лесно ќе поминеш (демек јас искусен јебо)

Е тоа беше филинг и overload на его

не вистина не лазам некој или некоја немам причина

Da sum lazel ama ne za da zaebam nekogo tuku ne sum sakal da znaat nekoi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom