Џабе флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не флертувам.
Немам потреба.
Многу сум грозен.

Но затоа на почетокот на месецот имам полна кредитна картичка :back:

Ајде сега смирете си ги нервите и вратете се на темата. Навреди нема да се толерираат.

Не е џабе флертот. Тепам досада со него напати кога сум излезена.
Значи џабе е флертот. Пошто ја праам работи кои се џабе кога ми е досадно. We all do, right? Или лефт?
Нема веќе флерт. Сега е like. И зеленко. И nudge. Лол.
Дуд, ич не си олд скул -.-

И да си го дигнам и јас малку егото, ми имаат кажано дека шмекерски ми е погледот. Шо ќе му дојде како, несакајќи флертувам.

Нема веќе флерт. Сега е like. И зеленко. И nudge. Лол.

Еволуира флертот , ако може ова да се нарече флерт.
Замисли како ќе биде за 20 години ......

мене ми е тоа лита работа
ако она трепне заводливо јас треба како кученце да скокам околу нејзе
не не не
приметувам флерт само кога јас сум заинтересиран, женското тело е жив семафор, само боите понекогаш се различни:smir:
инаку ако некоја сака да ме има (а јас баш сум рамнодушен) па нека се помачи малку и она не сум јас на дугме за секоја шо и се свиѓам

Не! Туку сакав да кажам колку само лесно мажите подпаѓаат на провокации...И шо ке ми е мене некој таков, на кој уше некоја не му намигнала како шо треба он веќе и се залепил и почнува со частење пијачка и завршува со неа не знам ти каде...

Ако беше само мажот покварен тогаш немаше да биде со неа. Ова е веќе обострано. И викаш уште не му дотрепнала он и се пушта. Па нели сакате мажите да бидат први во флертот? Тууу или ти си некој феномен или стварно општо женскиот пол незнае што сака...

^Женските сакаат машките да бидат тие што ке го превземат првиот чекор, а за да го превземат некој треба да ги потикне оти на нив сами не им текнува :) и за тој поттик тука сме ние т.е постои флертот...:toe:

^Женските сакаат машките да бидат тие што ке го превземат првиот чекор, а за да го превземат некој треба да ги потикне оти на нив сами не им текнува :) и за тој поттик тука сме ние т.е постои флертот...:toe:

Значи срамежливоста е претходник на поквареноста, ако добро те сфатив. Ако женска прва му се пушти - он не смее да продолжи со флертот зашто ке испадне покварен - според тебе. Примети колку си нелогична? Тоа што им се пушташ а они го прифаќаат флертот не значи дека они се покварени туку се обични човечки суштества.

Инаку ај он-топик да бидам. Си правам често мали флертови али не за да испаднам фраер па да ја остаам женската не докажана туку чисто за да си ја ширам аурата/вибрациите/нештото во околината и да оставам нешто кај девојката за во иднина. За сваки случај.

Значи срамежливоста е претходник на поквареноста, ако добро те сфатив. Ако женска прва му се пушти - он не смее да продолжи со флертот зашто ке испадне покварен - според тебе. Примети колку си нелогична? Тоа што им се пушташ а они го прифаќаат флертот не значи дека они се покварени туку се обични човечки суштества.

Зборувам за поквареност на машки што имаат женска. Мене ми е интересно да ги провоцирам, а они ако си ја сакаат девојката нема да одговорат на провокации. 90% подлегнуваат на тоа и затоа викам дека се покварени.
Плус не сите женски му се приближуваат и почнуваат разговор со типот кого го ловат.
А тоа дека се човечки суштества во право си, али не би со друга ако си ја сакам девојката...земи се себеси за пример:wink:

Зборувам за поквареност на машки што имаат женска. Мене ми е интересно да ги провоцирам, а они ако си ја сакаат девојката нема да одговорат на провокации. 90% подлегнуваат на тоа и затоа викам дека се покварени.
Плус не сите женски му се приближуваат и почнуваат разговор со типот кого го ловат.
А тоа дека се човечки суштества во право си, али не би со друга ако си ја сакам девојката...земи се себеси за пример:wink:

А која си ти да испитуваш тоа, дали им е силна врската или не?! Никој не ти дава право за тоа. Глупост е да се ставаш во таа улога, посебно ако тоа го правиш од досада. Колку и да е он покварен, според тебе, сепак ти не си таа што треба да дознава. Само те прави зачин кој не е потребен во манџата. Дали врската ке продолжи - треба да се остави на времето.

Oва ако важи за американците, верувајте дека не важи за нас.

А ајде малку ти земи се за пример.
Ти им ја проверуваш врската на некои рандом личности.
Еве иде ред некоја како тебе, од досада и желна за флерт со кој ќе стигне, пробува да извади флерт од твојот дечко. Кои коментари ќе ги кажеш за типката? Иуу, нели? Епа сите тие изрази се поистоветуваат и со тебе. Затоа седи си мирна. И на ти цвеќе.:smir:

Хм, некоја да ме провоцира и потоа да ми каже НЕ ќе се соочи со големо навредување и омаловажување од што ќе заплаче. Заебанции од таков тип не поднесувам. Не си налетала на некој таков. Не го прави тоа во иднина колку и да ти е интересно да го правиш, ќе се изгориш некој ден. Пријателски совет.:smir:

Си флертувам со кого сакам, правам што сакам и до сега немам лош коментар слушнато за мене у смисол курва или не знам ти што...
Синс ај хев а бф мирна сум многу...баталете ме мене сега уживајте у темата и пишувајте си за вас по малце...:smir:еве ви на сите по едно цвеќенце за возврат

Форава “Don't you just hate it when you are flirting with a chick, and your girlfriend comes and mess stuff up?"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom