СП Хрватска 2009 - Алжир : Македонија - (19:32), впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на натпреварот?

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар е, се врати.Ајде ќе ни тргне на подобро.Со играч повеќе сме.

Овој Филип Лазаров да не му е некој роднина на Кире Лазаров?

Со лесен противник, лесно се игра. Кај беа вчера:toe:

Не е резултатов мерило, но ајде нека ви е. Сепак има светла точка, сакам да кажам едно големо БРАВО за Ангелов. Диви ми е еден од најомилените играчи и баш ми е мило што дава вака голем придонес и за репрезентацијата. Многумина можеби се изнанадени од него, но Дивиот е одличен голман.. да го истиснеш ти Шандор Ходик од стативите на тинејџерска возраст не беше шала. А како што гледам станал уште подобар. :D

Со полуотворена уста, напред Македонија. :)

Лесно изборена предност од 8 голови разлика. Ахххх колку ми е криво за вчера жив ќе се изедам, уште на старт си ги уништивме шансите.

Супер се денес, ама требаше и вчера повеќе да се потрудат. Вака мали се шансите да се пласираме.

Мислам дека на крај судиите требаше да досудат пенал за горгоновски. Иако имаме поволен резултат на полувреме до него тешк одојдовме со примање на гол пак кога имаме играч повеќе. Значи според меен за пресвртот одлучувачк ибеше голот на мојсовски во полседните секунди од пасивниот напад што го имавме. тој гол ги разниша психичк ина алжир а на анс не крена. Затоа и во второ полувреме треба да се игра стрпливо и на сигурна акција.

Не спаси голманот,иначе ич немат да се одлепевме од 1 разлика. Само да не паднет во второ плувреме ко вчера со Тунис.
Иначе,не ви се некако многу глупи кадрите шо ги давет Хрвативе? На пр. од камерата од кај голманот,или пак премногу забавени снимки цел напад на противникот да го пропуштиш?

Не спаси голманот,иначе ич немат да се одлепевме од 1 разлика. Само да не паднет во второ плувреме ко вчера со Тунис.
Иначе,не ви се некако многу глупи кадрите шо ги давет Хрвативе? На пр. од камерата од кај голманот,или пак премногу забавени снимки цел напад на противникот да го пропуштиш?

Да да убаво примети и јас сакав ова д аго коментирам и мисам дека хрвативе ен заебаваат со такви кадри ,на мене на приемр тогаш ме неривара тоа. Вчера на приемр многу долго ги даваа забавените ситуации додека веќе имаше игра на терен. не знам ама мислам дека се говеда невидени ова хрвативе што таков пренос вршат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom