СП Хрватска 2009 - Алжир : Македонија - (19:32), впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на натпреварот?

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито победа, лесно и очекувано, сега иде големиот испит.. да видиме до каде сме.

Само едно ќе кажам.
Ангел ѕвер уштеи гол стигна да им даде.Е тек утре ќе е драма и ќе има нервози и потење и кршење по дома.

Не се палете одма сите оваа победа не значи ништо. Полска победи со 20 разлика...
Утре ќе се види кој е кој. Дај боже да не потценат и да им тргне на нашите, посебно на пивотите.

Кој голтар сум. со цел памет ја стаив на ливче 8+ хендикеп за алжир.
Браво добра утакмица само така да продолжиме.

Кој голтар сум. со цел памет ја стаив на ливче 8+ хендикеп за алжир.
Браво добра утакмица само така да продолжиме.

Да ти кажам и јас така ќе ја играв, ама не ја играв.

Супер одиграа нашите кога излегоа од тој грч што го имаа така да се изразам, н оза тоа придонесе и голманот кој ни даде можност да дадеме лесни голови од контра. Но исто така се нервирав што иако игравме со втора постава на крајот од натпреварот грешевме и тренерот ен повика тајмаут затоа што секое искуство е добре дојдено. Бидејќи кога ќе играш со појак противник секоја грешка ја казнува а резултатот е тесен и нема многу време за поправка. Честитк иза победата, на оваа уткамица ја победивме негативната енергија и се надевам дека и утре ќе се случи истото за д аможат нашите ракометари да го играат она што го знаат и умеат.

Алжир,сепак,не е мерило на квалитетов на репрезентацијава. На крајот пак паднавме,многу грешки напрајвме.Цела среќа шо водевме со многу разлика,иначе пак ќе изгубевме. Требаше можда да се ставет во игра на крајот играчите на клупа шо беја цел меч,за Лазаров,Мојсоски да се одморет за другиве утакмици да се одморени. Сепак,утре вака да се играт,мислам дека можит да стигниме барем до нерешено. Ајдее,Македонијаа:oeoeoe:

Леле, ќе се убијам, сум спиел:angry2:
нека ми каже некој резултат?

Сите играчи беа феноменални а и голаманот имаше доста добри и невозможно одбрани , се гледаше дека смо далеку на повисоко ниво од нив и на моменти не беше толку интересен натпреварот ...:jaj:

Браво за сите посебно за Диви, треба да добива поголема минутажа одличен е. Победата беше очекувана, добро ќе ни дојде за мотивација. Па ајде сега да направиме и некое изненадување со фаворитите.

подобра игра од вчера повеќе акции,контри диви ги уништи,али сепак тоа според мене уште не е доволно,повторно малце игра имаше за пикерите,повеќе од вчера али сепак малце, али се надевам дека утре тоа ќе се смени сигурно уште поголем мотив ќе играат нашите,а и против појаките репрезентации обично играме по цврсто по организирано се надевам деке ќе биде така и овој пат.
со среќа нека им е утре
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Честитки за момците е ова веќе личи на игра мада имавме лесен противник на крајот малце се опуштивме ама нема везе ајде следната да ја тепаме

cestito pobeda.
super igra za nashite, prvata postava napravi lom. poslednite 10 minuti vtorata postava izigra malku vo grc no toa i ne e vazno . bitno e imame 2 boda na naseto konta.
mnogiu se raduvam
goooooooooo:vozbud:

Добра игра на почетокот тука бевме после се одвоивме..слаби се Алжир,голманот наш беше одличен честитки за него исто така и останатите играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom