Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е резултатов мерило, но ајде нека ви е. Сепак има светла точка, сакам да кажам едно големо БРАВО за Ангелов. Диви ми е еден од најомилените играчи и баш ми е мило што дава вака голем придонес и за репрезентацијата. Многумина можеби се изнанадени од него, но Дивиот е одличен голман.. да го истиснеш ти Шандор Ходик од стативите на тинејџерска возраст не беше шала. А како што гледам станал уште подобар.
Со полуотворена уста, напред Македонија.![]()
ДИВИ МАЈСТОРЕ!!!!![]()
Значи ништо страшно, си млатиме потпросечна репрезентација кој вчера загуби 30 разлика, у секој случај добро е да си направиме гол разлика, а гледам добро ни оди.
Би требало ако ништо друго сеа да се проба нешто ново у одбрана, да се испроба нова варијанта за наредните утакмици.
Хаха, добро е што не почнал да лудува.
Џиш сигурно ќе се сети на еден незаборавен момент на Дивиот во дресот на Шелистер, кога одбрани МНОГУ СИЛЕН удар со глава. Какво лудување имаше после тоа. па да се мава по чело. хахаха
И друго заприметете кога ќе шутираат пенал противниците што прави, ја зема топката се врти кон голот... ја плука и им ја враќа. Цар, ме врати во старите добри времиња! :pos2:
Вакви ликови треба да гледаме почесто.
Хаха, добро е што не почнал да лудува.
Џиш сигурно ќе се сети на еден незаборавен момент на Дивиот во дресот на Шелистер, кога одбрани МНОГУ СИЛЕН удар со глава. Какво лудување имаше после тоа. па да се мава по чело. хахаха
И друго заприметете кога ќе шутираат пенал противниците што прави, ја зема топката се врти кон голот... ја плука и им ја враќа. Цар, ме врати во старите добри времиња! :pos2:
Вакви ликови треба да гледаме почесто.