Помош за проекти по филозофија и психологија

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви е потребна семинарска/проектна психологија/социологија, го работам тоа :)

Барам тема за дипломска по психологија (Highly recommended - да има лесно достапен материјал на нет)- некоја идеја? (само да не е акнсиозност :P)
благодарам

Барам тема за дипломска по психологија (Highly recommended - да има лесно достапен материјал на нет)- некоја идеја? (само да не е акнсиозност :P)
благодарам

Јас би одбрала нешто од психопатологија. Не сум сигурна колку има материјали на нет.
Можеш од областа на Социјална Псих. - имаш мислам доста за методите на психолозите, пристапот итн. во социјалната работа.

Страна некоја на македонски каде што можам да најдам материјал за Авицена и Аверорес... ????
Или некој да не има готова семинарска? :D

Дечки има ли некој истражување готово, развојна психологија, за испитување на предоперационалното мислење? Многу ми требааа за утре ми е! Фала однапред ако има некој...

Дечки, некој да има семинарска по психологија, за било што, ве молам нека ме исконтактира. Фала многу :))

дали некој има есеј така повеќе странички за Идеалната држава на Платон.. ? Фала

Дали некој може да ми каже некое дело од Фројд во кое се наоѓа теоријата за детето и за семејството ? ( н знам ни дали постои)

помош за проектна по филозофија. Темата ми е нациите и национализам. Ако може помош!

Дали на некој му се наоѓа материјалче за карактеристики на личен идентитет во рана зрелост? Најдов многу на интернет, има на англиски, ама ако имате вие нешо на македонски многу би ми користело :) Фала однапред!

Другари,
некој да не има дома некој есеј на темата поврзана со Универзален филозофски систем кај претставниците на германската класична филозофија ( Фихте,Шелинг) ?
У случај да му се најде,ако може и ако сака да ми ја даде да видам што како.
Фала

Mi treba esej na tema : dali mozat maliye drzavi da go nametnat svojot stav na megjunarodna scena? Od 300 do 400 zbora..

Здраво на сите:

Дали некој од вас се занимава со изработка на трудови по филозофија, или барем да ми препорача некој професионалец (студент, апсолвент, професор по филозофија) кој се занимава со пишување на трудови?
Нормално дека секој труд го плаќам спрема тоа како ке се договориме.

m_lazov@yahoo.com

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom