Цигара после секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?

Кафе и цигари, цигара после јадење, цигаро со алкохол...се е убаво НО...шмекот се добива кога ќе запалиш цигарче после добар секс!...

Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?
Чекај наредна ерекција и нареден секс!

Доколку беше обратно , по секоја цигара-секс , ќе умрев јас од никотинско тровање ...

Инаку не пушам , така да не :)

samo desert mu e majkata.:vozbud:
neka se trujaat drugive so cigari :pos2:

nepusacite nemaat potreba za cigari da se nadovrzam na prviot post na temata.
ili imaat potreba za sladok son ili za vkusen desert-jas toa bi izbrala
desertov poveke me vlece.:vozbud: koj neke posle sex slag so jagodi?

Доколку беше обратно , по секоја цигара-секс , ќе умрев јас од никотинско тровање ...

Инаку не пушам , така да не :)
Да беше токму така може и ќе почнев да имам секс после цигарата :)

Каква бе цигара, шовие ??

Кај мене обично се има сокче , чоколатце, па иде галкање , скокоткање и слично... освен ако не се двајцата пушачи ич нема логика да запалиш цигарче и целаа атмосфера да ја мифкосаш. :mrgreen:

Плус и завесите да ти мирисаат на никотин. Нема шанси!! хаха. ама може нешто сокче и слично колку да не ти е сува устата... :vozbud:

Dali e stetna ili ne..milina e da se zapali cigara posle sex, sto znam onaka odma legnuva nekako :vozbud:

Хех...е вода да се напијам ај, ама цигара?

Најубаво ми е таа ми ја става на усни цигарата го зема упаљачот кога ќе ја запали.
Таман како споро ја пушам се одмораме и гушкаме и чекаме да го повториме случајот.:kesa:

Сите после секс практикуваат да палаат цигари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom