AtoM-AnT
Dexter
Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај наредна ерекција и нареден секс!Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?
Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?
samo desert mu e majkata.Еве јас што не пушам цигари што да правам после сексот?Дали да јадам ајвер,пијам млеко,гледам филм или што?
Да беше токму така може и ќе почнев да имам секс после цигаратаДоколку беше обратно , по секоја цигара-секс , ќе умрев јас од никотинско тровање ...
Инаку не пушам , така да не![]()
Каква бе цигара, шовие ??
Кај мене обично се има сокче , чоколатце, па иде галкање , скокоткање и слично... освен ако не се двајцата пушачи ич нема логика да запалиш цигарче и целаа атмосфера да ја мифкосаш. :mrgreen:
не да легнува....ме крева и не се осеќам заморен и спремен сум за уште една серијаDali e stetna ili ne..milina e da se zapali cigara posle sex, sto znam onaka odma legnuva nekako![]()