Цигара после секс?

• Креатор на темата Креатор на темата ElectriX
  • Време на започнување Време на започнување
Нема некое логично објаснение зошто баш таа цигара ни претставува толку големо задоволство. :) Ама и мене, како и на повеќето, ми е особен филинг да запалам после секс. И тоа е врв... пошто последователно ги доживуваш двете најдобри физички задоволства :)

Дури и да успеам некогаш да се откажам од пушење, од 5 пушачки моменти нема да можам да се лишам: првата цигара наутро со кафе, цигарата после јадење, цигарата во друштво на пушачи, цигарата уз алкохол, и се разбира... цигарата после секс. :pipi:

Нема некое логично објаснение зошто баш таа цигара ни претставува толку големо задоволство. :) Ама и мене, како и на повеќето, ми е особен филинг да запалам после секс. И тоа е врв... пошто последователно ги доживуваш двете најдобри физички задоволства :)

Дури и да успеам некогаш да се откажам од пушење, од 5 пушачки моменти нема да можам да се лишам: првата цигара наутро со кафе, цигарата после јадење, цигарата во друштво на пушачи, цигарата уз алкохол, и се разбира... цигарата после секс. :pipi:

Ги погоди моментите, ама ти фали еден - цигарa на работа :) и во секој еден начинот на кој ја доживуваш цигарата е различен, задоволството е тука негде...

мислам дека е тоа само фазон ете колку ми бесе убаво па цигара палам да се одморам место тоа ја гушкам партнерката и продолжувам да ја љубам

Да.
Цигара после секс, пред секс, после спиење, пред спиење, пред јадење, после јадење.
Да, обавезно цигара.

Аххх ... колку голем зависник сум.:jaj:

мислам дека е тоа само фазон ете колку ми бесе убаво па цигара палам да се одморам место тоа ја гушкам партнерката и продолжувам да ја љубам

Јас мислам дека цигара после секс е мит, тренд, мода, кул работа која ја прават луѓето кои се кул, односно http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=25191.

Bljak! Mozi da se nasekiram mnogu ako mi zapali vo krevet cigara

па јас не пушам,ама се согласувам дека е тоа само фазон...

оф топик:
зошто сите курви пушат?
- зошто најдобро е цигара после секс:))

Не дај боже да проба да ми смрди дома со цигари.
Одма егзил.

Божееееее ... не можеш да знаеш дали нешто е фазон(филинг) или не ако воопшто не си ни пушач.:uvo:
Јас сум пушач, па мене не ми е филинг после секс да запалам.
Некој погоре рече дека тоа е повеќе ритуал отколку вистинска потреба.
Добро, јас не сакам можеби затоа што не ми се прави некако пауза:pos2:

Јас да обавезно, појма немам зошто душава ми бара цигара , хехе како демек „свеж“ воздух да земам :zid: А партнерот мој па во никој случај не пали, сака да си полежи така и вика секогаш кога одма станувам за цигара, мисли дека едвај сум чекала...за да запалам цигара. :nenene:

Каков секс бе :nesum: Да после јадење одлично иде цигарче:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom