Мобимак или Космофон?

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување

Mobimak ili Cosmofon

• Mobimak

Гласови: 83 55,3%
  • Cosmofon

Гласови: 67 44,7%

• Вкупно гласачи
    150
Мобимак, иако Космофон се подобри...

Ја сум на мобимак и до пред некое време ке кажев МОБИМАК али после овој кикс шо го направија...Ќе кажам КОСМОФОН

CuCeNcE напиша:
Ја сум на мобимак и до пред некое време ке кажев МОБИМАК али после овој кикс шо го направија...Ќе кажам КОСМОФОН
И ја те подржувам тука. Подобро е на космофон со овоа 500 пораки преку викенд. А на мобимак не можеш ни 5 пораки у 2 саати да пратеш

Јас сум корисник на Мобимак и задоволна сум од услугите и од цените, но сепак се што е даено од мобимак како поефтино тоа не е така, што и да понудат нив тоа им е смислено (се разбира работат за да добијат) и на крај тие имаат корист..
Како и да е мобимак не исцрпи иако е космофон тука. Пред да дојде космофон, мобимак ги држеше цените доста добро. Значи не ми смета космофон и браво за космофон, но јас си останувам на Мобимак.

i dvete se isto gom..ja go cekam tretiot operator u oktomvri

Jas sum na Mobimak, jes da Kosmofon se bolji, ali toa mak mi e vazno... Otkoa ke dojde T-mobile ke vidime.

Sweet Barbie напиша:
Jas sum na Mobimak, jes da Kosmofon se bolji, ali toa mak mi e vazno... Otkoa ke dojde T-mobile ke vidime.
Епа значи, ти на секој со префикс или суфикс "мак" би му дала...доверба :)

Polesno ke se disi od oktomvri so poniski ceni koga ke se vkluci i tret operator.

Јас имам припејд на Мобимак, а од пред еден месец и постпејд на Космофон.

Отприлика исти говна се. :toe:

Мистичен напиша:
Епа значи, ти на секој со префикс или суфикс "мак" би му дала...доверба :)

Не никако само коа ја си го купив мобилниот они уште беа македонска сопственост, а после ги откупија мислам Украинци или така нешто. А инаку Т-мобиле сеа коа ќе дојдат(барем како што се најавува) валда ќе бидат Т-МАК, како што во Хрватска се Т-CR и изјавата на типот шо преговараше у Македонија беше демек од Македонците за Македонците ќе било(у смисол на вработени). А иначе не Космофон пошо коа можам да зеам македонско зошто странско.

Украинци? Аууу, Руси ушли у Москву! :)

Унгарци, срце, Унгарци. Маѓари. Тие ги имаат купено... Значи, и тие се странци, и овие странци, а на крај кога ќе видиш - и тие и тие имаат исти газди, некој дебел Амер од Еврејско потекло (Јаков, извини).
Така што, најпатриот ќе бидеш ако си најдеш најефтин оператор, а со разликата во пари од поскапиот до поефтиниот импулс да си купиш чоколадо од Европа (јадеш Милка, а? Предавник, уааа!!!). ;)

Anketata e pak otvorena .Mozaat da glasate uste ..i da vidime sega rejting na operatorite :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom