Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
That's the spirit ШмекерЕ за инат ќе живеам бе. Ќе направам во животот да ме запаметат како некој и нешто. А не како некој шо се убил за девојка. За инат ќе живееаам...ке боли...со тек на време ќе преболам. И ке
Е сега пример хипотетичка ситуација, ми се заканува некој со полн пиштол, брат ќе ја оставиш или готово, тоа нема да се смета за самоубиство нели...
Ама тоа нема да биди од љубов, ако биди ќе биди од куршум, и не би го направил јас тоа заради љубов, туку повеќе поради принцип.Тоа ќе биде се умира ли од љубов![]()
Епа вака сеа. Болдот со се се согласувам освен со фактот дека се кукавици. Тоа не се кукавици, туку се луѓе кои во тој момент не гледаат ниту еден друг начин на средување на проблемот. А за да се самоубиеш треба голема храброст. Како и да е, емоциите го прават човекот она што е, па затоа би рекол дека после таа болна љубов следи самоубиство кај оние за кои светот започнува и завршува со само една личност, и кај оние кои неконтролирано влијаат на секој настан во животот.Муабетот ми беше,шо мислите која е причината за тоа дејство,дали навистина постои голема болка која не се издржува или тоа се само кукавици,малоумници кои не можат да се справат со ситуацијата,емоциите,па на најлесен начин се откажуваат од животот!
![]()