Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Јас можам без благо многу време .. али неможам без грицки

abe se se izdrzuva!koa mozev cigari da otkazam togas blago da ne jadam 2 dena ne mi e nikakov problem!karakter sum

Какви два дена јас благо на секој саат :)

Mnogu lugje ne znaat deka vo 3te litri krv vo teloto ima mesto samo edna lazhicka shekjer. Ako se zgolemi kolicestvoto na shekjer, teloto dobiva hipoglycemic shok i chovek moze da umre. Teloto odi do krajni granici da proizvede dovolno insulin za da go odrzi shekjerot na normalno nivo. Dodeka si pomlad teloto moze da se bori nekako (no i togas ima mnogu decki so dijabetis 2), no kako staree - se poteshko. So loshiot nachin na ishana pri koja redovno go podignuvate nivoto na shekjerot (vkl. i od ovoshje), samo pravite mesto za zdravstveni problemi. Zatoa mnogu e bitno, ako ne i najbitno denes da se sovlada potrebata za blago.

Tesko deka nekoj zavisnik ko mene moze da se kontrolira:pos:Ja ne mozam 2 saati bez blago,a daj zamisli 2 dena???Looooooool,ma nema sansi!

Jadam blago vo sekoe vreme i vo ogromni kolicini...edno vreme morav da jadam samo 2 pati u nedela(neso ko demek da oslabam aa uu)ama sega ne mozam da si poveruvam kako mozev taka da izdrzuvam zaso pak jadam po 100 pati na den
Blago rules!!:)

Можам, има периоди коа неможам да мириснам благо, а има периоди коа би се удавил у благо, исто као со млекото.

paaaaaaa bas bez blago NEEEE... ina4e bez nekoi odredeni raboti mozam ali bez i4 blago e ne:)

Можам без благо и 2 години да издржам ич не ми е проблем, ама не можам без кафе и вода :)

никако не можам без благо,и нонстоп си експериментирам дома и си правам разни слатки, тортички.цел ден се вика по мене оти јадам само благо,но чудно е шо никако не можам да се поправам,незнам зошто.

Ma blago na dva saata jadam ako ne sekerot ke mi padne. Zavisnik sum od blagoto!!!

Ех ми се пријаде благооо, ојдоф до продавница. И јас не можам подолго од 2 дена без благо.

neznam kako sum izdrzala eve veke nekoplku dena bez blago,i zatoa sum mnogu omalaksana denovive,mi paga sekerot mi se losi,kako bi zdrvila edno milka sega mh mh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom