Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Dva dena bez blago? :( ,moze ako ima nekoja dobra dobivka :),da, inaku nemozam nitu da zamislam den bez cokolatce, kamo li pak dva :) :) :)

Alal da im e na tie sto mozat , ama jas nemozam ni dva casa, a kamoli celi dva den. Nemoguce

Како што сум благоман, нема шанси. па два дена би биле цела вечност.

абе јас заборавив кога последен пат сум јадел благо а не 2 дена да не јадам!!! :icon_lol: :lud:

nemozam nikako da zamislam den bez blago pa kamoli....velat deka debeli a jas seuste sum slab...1god. cekam da se zdebelam makal kilo

MOZAM I DVE NEDELI .. NE SUM PO BLAGOTO

Mozam i dve godini.Ne sum ljubitel na blago

Dva dena bez bilo kakov vid na cokolado....hmmm nevozmozno ke dobija gnojna angona na kolenoto.

vise mesec dena nemam staveno blago vo usta,neznam kako izdrzav,i sega nemam nekoja osobena potyreba da jadam blago,a bev zavisna od blagoto.otkako prestanav da jadam,ne mi iskacaat nekakvi sranja na liceto a i baska ne sim veke tolku zavisna,2-3 kocki cololado bi mi bile dovolni za cel den,a mozda i za cela nedela

smizlicka напиша:
vise mesec dena nemam staveno blago vo usta,neznam kako izdrzav,i sega nemam nekoja osobena potyreba da jadam blago,a bev zavisna od blagoto.otkako prestanav da jadam,ne mi iskacaat nekakvi sranja na liceto a i baska ne sim veke tolku zavisna,2-3 kocki cololado bi mi bile dovolni za cel den,a mozda i za cela nedela

Да,да и мене нешто слично ми е!
2-3 чоколада би ми биле доволни за цел ден,а може и за ден и пол хехехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom