Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Можам 2 месеци....2 години...и тако даље...ич не сакам благо...уствари добро, ако ми понудат некоја убава милка, нема да ја одбијам:kez:

можам. ништо страшно. не е дека не сакам благо, ама не е ни дека не можам без него.

Obozavam blago ama mislam deka bi izdrzala 2 dena

Хм...да би издржала али само два или три дена повеке не

Повеќе од пола ден без чоколатце...НЕ. Само кога спијам не мислам на благо. А со чоколатцето доаѓа и 2 чаши Струмка.....Мммммм...милина....рај. Јас прво јадам благо, а потоа откога ќе ме отрати јадам солено. Супер начин на исхрана. Секој ден така.

да да да тоа и го практикувам,најсериозно

Hm vaka koa ke razgledam mozam i so denovi da ne pocuvstvuvam potreba za blago,ama koa ke mi se prijade toa e kraj.Hm vikaat deka zaljubenite luge pomalku imaat potreba od cokolado,so cokoladoto se lacel nekoj hormon sto se laci koga covek e zaljuben,taka sto koga si zaljuben prirodno ti se laci i ne bara organizmot.MORA DA SUM MNOGU ZALJUBENA:)Znaci jadam blago po potreba,a mozam i so meseci bez nego

ThA-BiTcH напиша:
Можам 2 месеци....2 години...и тако даље...ич не сакам благо...уствари добро, ако ми понудат некоја убава милка, нема да ја одбијам:kez:

isto i ja blago ne sakam , a bez soleno i kiselo ne mozam da izdrzam 2 dena

:lud: многу ретко јадам благо, освен ако ми дојде некое тоблероне под нос или ммм убава тортичка од Канела или моцарт тешко нафилувана да јадам.. Иначе можам и да заборавам со недели благо да не каснам :cheeky1:

Да, иако сум по благото, можам да го баталам на неколку дена. Еден период и го баталив за 2 и кусур месеца. Благо у уста не ставив.

да ви кажам јас сум такво дебелко така да вистина неможам бес благо ни неколку саати така да морам благо во устата:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom