Дали можете да издржите 2 дена без благо?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
No problem, man :lazgo:

без благо???...два дена???...немат шанса!!!!!!!!!!...односно еднаш издржав цела недела...али се надокнадвеше еден месец после...ммм...ми се јајт банџи...

joki напиша:
без благо???...два дена???...немат шанса!!!!!!!!!!...односно еднаш издржав цела недела...али се надокнадвеше еден месец после...ммм...ми се јајт банџи...
Максимално те поддржувам! Се издржува една недела арно ама... после толку апстинирање за 2-3 дена ќе си надокнадиш! ТУТКУУУУУ!!! М М М:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Аха. Можам. Зошто да не?

можам и две недели , не љубам многу благо . је.и га лошо искуство . кога имаш шеќераш во фамилија и кога го гледаш секој ден со тоа инсулинот како се боде неееее фала

Балго јадам само ако некој ми понуди и тоа во многу мали количини, не јадм домашни правени колачи торти јадам само чоколади и тоа само црни

Blago na sekoi 3 do 4 dena jadam. Sakam blago iako ne e mnogu zdravo preterano da se jade

Можам да издржам. Еве цела недела немам ништо благце каснато.

2 dena bez blagooooo??Jas ne mozam 2 min.da izdrzam bez blago:) pogotovo bez Torta napolitana mh mh mh

da , zasto da ne?nisto strasno.
mesto blago ke jadam soleno

ne mozam ni polovina den,(a ne pa dva dena) ke puknam

Mozam da izdrzam ama mnogu retko probuvam da izdrzam zasto skoro sekoj den si jadam po nesto.

Е јас искрено речено неможам али и не сум ни пробал зашо секој ден чим влезам во продавница морам барем да купам некое чоколатце од 5 или 10 денати или пак саладолед !!!

Ne jadam mnogu blago taka da mozam da izdrzam bez problem.Edinstveno vo leto sto jadam sekoj den sladoled a za drugo mozam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom