superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
А мора ли слика да ставеш бе бате, да си јадеш г’зо да си јадеш, ова грешка де!:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На правилно место е сликата што, никад не сум знаел како изгледаат хемороидите. Гадна ствар е ова, порано татко ми имаше и ми текнува не можеше да спие дури од што го болеше.:nesum:
На правилно место е сликата што, никад не сум знаел како изгледаат хемороидите. Гадна ствар е ова, порано татко ми имаше и ми текнува не можеше да спие дури од што го болеше.:nesum:
Не е пишано дека хемороидите се појавуваат кај луѓе кои имаат поголема тежина, со самото одење доваѓа до триење и тогаш исто може да се појават хемороиди.
ke moze li nekoj da mi kaze lek za hemoroidi???? Ve molam za pomos PLS
не седи мн ...шетај спорт малце
Kaj ќе шета бре, тоа едвај стануваат од кревет од што боли, знам другаров едвај ќе прошеташе низ соба...
Hepathtrombin.Тоа е маст за надворешни хемороиди.Се купува со рецепт.И задолжително миење г’з само со ладна вода после секоја дефекација и одкога ќе се изгубат хемороидите.ve molam kazete nekoj lek za nadvoresni hemoroidi