Хемороиди

• Креатор на темата Креатор на темата Vladus
  • Време на започнување Време на започнување
so makijato nemam probano :/...mi vikaa i zhitarici i supi mnogu i technosti i kompot od slivi..i nistoo :S..sepak fala..ke probam so makijato ;)

me prati kaj eden..i toj mi dade nekoja terapija so technosti i apchinja..no nemam rezultati..eve vekje edna nedela ne sum odela vo wc..najdobro resenie kje bide da odam da se ispitam.

me prati kaj eden..i toj mi dade nekoja terapija so technosti i apchinja..no nemam rezultati..eve vekje edna nedela ne sum odela vo wc..najdobro resenie kje bide da odam da se ispitam.

Не би можел да ти кажам што ти е проблемот, течностите би требало да ти помогнат. Значи иди на специјалист гастроинтестинален веројатно се вика, и испитај се.

и јас мислам дека најдобро е да одам да се испитам, зошто ова веќе не се издржува..една недела и повеќе да не одиш во вц не се издржува.

Знае ли некој детален опис на исхрана? Негде пишува дека не треба воопшто да се јаде цврста храна, некаде дека може цврста, ама мора да се јаде и многу супа, овошје, зеленчук, и големи количества вода. Е сеа, ја што да праам што не сум по водата? Лелее, ама сварно ми е гадно коа ќе се напијам а не ми се пие. Обично максимум по една чаша ДНЕВНО пијам вода. Не знам што да напраам у врска со тоа. А сокови без проблем.

i jas imam problem so hemoroidi ne znam sto da pravam, koga odam po golema nuzda premnogu me boli, a mi e sram da otidam na doktor..

i jas imam problem so hemoroidi ne znam sto da pravam, koga odam po golema nuzda premnogu me boli, a mi e sram da otidam na doktor..
Пробај со ова маства.Татко ми си имат проблеми и само ова му е спасот :icon_lol:
За неколку дена би требело да ти поминт.
Modolex.png

Само исхраната да се регулира и пиење повеќе течности, овес помага многу! хигиена ! неможам да нагласам колку е само битна за хемороидите итн... сеће се регулира само трпение и време треба

првпат пишувам ама кога ја видов темата сакав да ви помогнам.До пред еден месец мојот сопруг имаше проблеми со хемороиди и тоа со години.Спасот е во кремата флогоцид-ја има само во ветеринарни аптеки и хит е на балканот.Отворете на интернет Флогоцид и ке ви биде јасно.Ако ве интересира за што све ни помогна оваа маст прашајте ме поздрав

првпат пишувам ама кога ја видов темата сакав да ви помогнам.До пред еден месец мојот сопруг имаше проблеми со хемороиди и тоа со години.Спасот е во кремата флогоцид-ја има само во ветеринарни аптеки и хит е на балканот.Отворете на интернет Флогоцид и ке ви биде јасно.Ако ве интересира за што све ни помогна оваа маст прашајте ме поздрав
Ало Марс прием овде земја Со ветернинарни лекови го лечиш сопругот знаеш дека има причина зошто не се дозволени ветеринарни лекови да се употребуваат на луѓе така ? или мажти е вол па можеш да го мачкаш и лекуваш со анимални лекарства :tapp: 2-(4-butoxyphenyl)-N-hydroxyacetamide ова е составот и колку за информација ова се високо токсични хемикалии, негативно делуваат на нервниот систем, поготово на долгорочен план еднаш кога ке се внесат во системот потоа со години и години, не се исфрлаат и го разјадуваат централниот нервен систен, така да можеби за волови и кучиња е ок ама кај луѓе јок.

А ова ти е хемиската формула C12H17NO3 така да подобро земи отров за стаорци разреди го и нека си го мие газот со него отколку со оваја маст

кремата е пуштена во обични аптеки во србија и хрватска а за тоа НЕКОЈ дал одобрение.За некој месец ке биде и кај нас прво информирај се па после збори.Ја употребуваат луге и презадоволни се.Кај нас веке ја препорачуваат доктори и тоа за се.Во аптека кога ја купувавме ја земавме последната-пред нас некој од СИДНЕЈ ЈА КУПИЛ ЦЕЛАТА ОТКАКО СИН МУ ГО ИЗЛЕЧИЛ СО ИСТАТА КРЕМА ОД ИЗГОРЕНИЦИ.

кремата е пуштена во обични аптеки во србија и хрватска а за тоа НЕКОЈ дал одобрение.За некој месец ке биде и кај нас прво информирај се па после збори.Ја употребуваат луге и презадоволни се.Кај нас веке ја препорачуваат доктори и тоа за се.Во аптека кога ја купувавме ја земавме последната-пред нас некој од СИДНЕЈ ЈА КУПИЛ ЦЕЛАТА ОТКАКО СИН МУ ГО ИЗЛЕЧИЛ СО ИСТАТА КРЕМА ОД ИЗГОРЕНИЦИ.
Ако сакаш ти мачкај ја на лепче и јади ја твој проблем ама ова е токсин со високо ниво на ризик така да ајде шетај рекламатори сме вуделе и порано. И кога лажеш мисли што лажеш како тоа човек од австралија ке ја однесе истата до таму ?? ало ако ти немаш памет то лажеш други имаат да сватат дека продаваш ветер во магла

Никакви креми или теблети или било што што не е наменето за човекот и не е соодветно тестирано за да се употреби на човек НЕ СМЕЕ ДА СЕ ЗЕМА! Бидејќи не е испитана и можни се непредвидени нус појави, а посебно кога се работи за оваа болест треба да се биде предпазлив....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom