Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
и колку се заработува од еден ден кликање?
еве 5 саати имаксимум да кликаш нон стоп?

дај кажете као да се почне со ова кликањево,треба после нешо да се стаи кодот од Visa ELectron?

дај кажете као да се почне со ова кликањево,треба после нешо да се стаи кодот од Visa ELectron?

Не бе. Само си регистрираш акаунт на Амазон и истиот го користаш за МТурк.

А испраќат ли облека,обувки или некој слични работи??? Има стварно добри работи :)

од resellers мислам ако го купите дека се' живо испраќаат

Mene za racniot saat nisto ne mi zemaa od posta. za hardot nadvoresniot mi baraa 5300 denari ama gi molev tamu i aj samo ddv plativ 3000. za laptopot sve si plativ regular i mi zemaa 2600 denari. :D.
i taka dalje.

А која беше вредноста на рачниот саат (дали беше под 45 евра)? Ако порачам саат од 100 долари (на пример), колку би била царината и данокот?

Сега имам и нов проблем, не се доставува да омојот град во македонија, само до Скопје изгледа :uvo: чаре?

Роднина/пријател во Скопје немаш? хехе

Како бе не се доставува до твојот град???Имате пошта таму???
Пробав со повеќе продукти и вели We are sory we can't ship the product to that location. инаку имаме пошта како не

Роднина/пријател во Скопје немаш? хехе
НЕмам мислиш да го прими и да ми го прати овде?

Пробав со повеќе продукти и вели We are sory we can't ship the product to that location. инаку имаме пошта како не

Ако наместиш за Скопје може o.O??

Да, да го прими и да ти го прати :)

Сега имам и нов проблем, не се доставува да омојот град во македонија, само до Скопје изгледа :uvo: чаре?
Мора да видиш дали продавачот испраќа во Европа (ќе провериш во shipping rates), мислам нема врска кој град е, ако испраќа во Европа би требало било каде во Македонија да испраќа.

We are sory we can't ship the product to that location.Ова значи дека не испраќаат до Македонија,а не до твојот град.

барај само риселери и обавезно во текстот под нив да пишува International Shipping и кога кликнеш Shipping Rates да ја има европа. На тие можеш само да купуваш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom