На која такси компанија најмногу и верувате?

Па да скоро сите се исти зависност повеќе луѓето гледаат на возилото

Кое прво ке наиде тоа, битно ми е да стигнам до местото, а не која такси компанија е бла бла.

Кое прво ке наиде тоа, битно ми е да стигнам до местото, а не која такси компанија е бла бла.
Да ама ако видиш некој што од едно до друго место ќе те однесе за 70, а друг за 90 денари ќе почнеш да прибираш. :)

15-60.

А посабајле за на школо, шо има паркирано пред болницата - тоа.

Пролет или Наше такси, а во последно време и Лотус.
Средени, културни..:pipi:

Наше такси и Лотус...а ептен ако е тесно кое наиде,ако нема наше такси или лотус, се пикам у која кола ми се свиѓа...:vozbud:

на најновата Такси компанија кај нас во Велес....Такси Лав супер коли одлични возачи брзи точни

Наше такси
И комшиите од соседната зграда Пулс Комерц :):pipi:

Наше тахи, дека чичко ми работи кај нив па ги рекламирам. :smir:

Наше Такси и Лотус...
:salut:

Бел Мерцедес - со години се возам со нив...

Оние новите, мислам Лотус се викаат, што издаваат фискални сметки, плус има екрани на задните делови од предните седишта, за патниците на подолги дестинации да гледаат филм :D.:smir:

Сега највеќе се возам со Нова..
нови коли со екранчиња од позади.. да ти е мерак да се возиш мх мх...
плус возат секогаш по таксиметар и имаат како сензори така да секогаш се знае каде возат и такви работи...

Лотус... секоја им чест!

Чисти, убави коли... културни таксисти... а најмногу од се ми се свиѓа тоа што иде некоја тивка, ненападна музика... а не коа ке улеташ во некое такси и внатре иде “Не питај ме зашто живим у кафани ја...“ и сл. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom