realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Точно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозокНе заборавај ти си дел од Македонија, Македонија е дел од тебе
ти се Македонија!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозокНе заборавај ти си дел од Македонија, Македонија е дел од тебе
ти се Македонија!
заборави без вазелин и со колецТочно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозок![]()
...poslednive tri godini se osvesti deka te dupat....dobro e bolje tad ne go nikadТочно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозок![]()
мислиш најнапредна техника на перење мозок не може тоа да го стори тоа .....ме чуди како може кога нешто е толку очигледно...просто да ги слушаат нивните лидери...абе тоа телепатија не може:kesa:
Точно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозок![]()
Ајдеее сеа кај отидовме.Кај педофилите.Реален ваму распали за хеликоптерите ние за педофили колци курци палци ќе ја опрајме ние Македонија ај ти.:pos2:Напишано од marsovka
На пример рекламата за насилството кое се врши врз децата ме насмеа ( и растажи)бидејќи педофили се шетаат слободни и ретко кога социјалните служби сработуваат нешто како што треба
Друже ти ова го промовираш новиот циклус на кампањи за перење мозок....или мене така ми се чиниза да не ти се случи повеќе
затоа не заборавај
Не заборавај ти си дел од Македонија, Македонија е дел од тебе
ти си Македонија!
за да не ти се случи повеќе
-``дали сте за самостојна Македонија со право да склучи сојуз со други држави од југославија`` реф.прашање
- `` македонија независна, само преку мене мртов``денко малевски
- Не верувам дека постои политичка партија во државава која ќе има храброст да разговара за македонскиот идентитет, култура, јазик, вели Заев. Но, она на што можеме да се согласиме е отстапка во делот на меѓународната употреба на името во сите меѓународни институции и мислам дека овде треба некојпат и да „свиткаме кичма“, како што знаат старите да кажат. Премногу ни е важна економската иднина на граѓаните, истакнува Заев.
- „Треба да покажеме мудрост и умешност во водењето на државната политика. Сметам дека низ преговори треба да го решиме спорот. Ако дојдеме до компромис со кој се гарантира дека името на нашиот народ е македонски, дека името на нашиот јазик е македонски, тогаш привремената референца може да ја замениме со трајна која содржи географска одредница. За ова се залагам, не затоа што ми е мило, туку на тој начин ќе се обезбеди подобра иднина на нашиот народ и нашата држава, рече претседателот Црвенковски.
- `We are Macedonians but we are Slav Macedonians. That's who we are! We have no connection to Alexander the Greek and his Macedonia. The ancient Macedonians no longer exist, they had disappeared from history long time ago. Our ancestors came here in the 5th and 6th century``- членска книшка бр.1 во сдсм Киро Глигоров
затоа не заборавај
Не заборавај ти си дел од Македонија, Македонија е дел од тебе
ти си Македонија!
хеликоптерите не се утка...:nenene::nenene::nenene:
елбит системс не се утки...ти си ги помешал ови ми 17 со ми-24...17-ките пагаа
потпишујем за аватарот на АБЦ![]()
но комент
Поправо ќе коментирам кога ќе се вжештат пак албанското прашање кога ќе почнат со некои барања ,па кога ќе земе замав економската криза и лошата економска политика на владата и тогаш ќе коментирам
И да ти си македонија,Македонија со 30 посто невработени,со најголема стапка на сиромаштија,со најголема стапка на одлив на мозоци,со храна со непроверен квалитет,со долги редици пред шалтерите и бескрајно долги процедури да ти си македонија
како може да ти пери некој мозок ако те охрабрува да си горд на своето постоење.Друже ти ова го промовираш новиот циклус на кампањи за перење мозок....или мене така ми се чини
Инсајдер си ти, имаш информации![]()
но комент
Поправо ќе коментирам кога ќе се вжештат пак албанското прашање кога ќе почнат со некои барања ,па кога ќе земе замав економската криза и лошата економска политика на владата и тогаш ќе коментирам
И да ти си македонија,Македонија со 30 посто невработени,со најголема стапка на сиромаштија,со најголема стапка на одлив на мозоци,со храна со непроверен квалитет,со долги редици пред шалтерите и бескрајно долги процедури да ти си македонија
мислиш најнапредна техника на перење мозок не може тоа да го стори тоа .....
море сеуште ми е чудно зошто нема плукање ,јас мора нешто да сум шмркнала и сеа трипам
трипам дека конечно на две страни да има размена на мислења и бранење ставови со аргументи а не со етикети и плукања
Е вака бидува.Него до кај си со процесот,мислам со тужбата?Eве го сменив аватарчето,за да ме поистоветат и друг пат.:smir: