Ти си Македонија! Дали?

Дали ги поддржувате кампањите "Ти си македонија"

• Вкупно гласачи
    121
Не заборавај ти си дел од Македонија, Македонија е дел од тебе
ти се Македонија!
Точно, затоа гледај нагоре и прави се наудрен коа те дупат у здрав мозок:toe:

заборави без вазелин и со колец

малце чудна ми стана дебата нема плукање и меѓусебно обвинување

ајде за шмек плук,плук

ме чуди како може кога нешто е толку очигледно...просто да ги слушаат нивните лидери...абе тоа телепатија не може:kesa:

ме чуди како може кога нешто е толку очигледно...просто да ги слушаат нивните лидери...абе тоа телепатија не може:kesa:
мислиш најнапредна техника на перење мозок не може тоа да го стори тоа .....

море сеуште ми е чудно зошто нема плукање ,јас мора нешто да сум шмркнала и сеа трипам

трипам дека конечно на две страни да има размена на мислења и бранење ставови со аргументи а не со етикети и плукања

за да не ти се случи повеќе

-``дали сте за самостојна Македонија со право да склучи сојуз со други држави од југославија`` реф.прашање

- `` македонија независна, само преку мене мртов``денко малевски

- Не верувам дека постои политичка партија во државава која ќе има храброст да разговара за македонскиот идентитет, култура, јазик, вели Заев. Но, она на што можеме да се согласиме е отстапка во делот на меѓународната употреба на името во сите меѓународни институции и мислам дека овде треба некојпат и да „свиткаме кичма“, како што знаат старите да кажат. Премногу ни е важна економската иднина на граѓаните, истакнува Заев.( в.д. предсеник на сдсм)

- „Треба да покажеме мудрост и умешност во водењето на државната политика. Сметам дека низ преговори треба да го решиме спорот. Ако дојдеме до компромис со кој се гарантира дека името на нашиот народ е македонски, дека името на нашиот јазик е македонски, тогаш привремената референца може да ја замениме со трајна која содржи географска одредница. За ова се залагам, не затоа што ми е мило, туку на тој начин ќе се обезбеди подобра иднина на нашиот народ и нашата држава, рече претседателот Црвенковски.(поранешен и иден председник на сдсм)

- `We are Macedonians but we are Slav Macedonians. That's who we are! We have no connection to Alexander the Greek and his Macedonia. The ancient Macedonians no longer exist, they had disappeared from history long time ago. Our ancestors came here in the 5th and 6th century``- членска книшка бр.1 во сдсм Киро Глигоров

затоа не заборавај

ти си Македонија!

Напишано од marsovka
На пример рекламата за насилството кое се врши врз децата ме насмеа ( и растажи)бидејќи педофили се шетаат слободни и ретко кога социјалните служби сработуваат нешто како што треба
Ајдеее сеа кај отидовме.Кај педофилите.Реален ваму распали за хеликоптерите ние за педофили колци курци палци ќе ја опрајме ние Македонија ај ти.:pos2:

затоа не заборавај

ти си Македонија!
Друже ти ова го промовираш новиот циклус на кампањи за перење мозок....или мене така ми се чини

Инсајдер си ти, имаш информации :)

-``дали сте за самостојна Македонија со право да склучи сојуз со други држави од југославија`` реф.прашање

- `` македонија независна, само преку мене мртов``денко малевски

- Не верувам дека постои политичка партија во државава која ќе има храброст да разговара за македонскиот идентитет, култура, јазик, вели Заев. Но, она на што можеме да се согласиме е отстапка во делот на меѓународната употреба на името во сите меѓународни институции и мислам дека овде треба некојпат и да „свиткаме кичма“, како што знаат старите да кажат. Премногу ни е важна економската иднина на граѓаните, истакнува Заев.

- „Треба да покажеме мудрост и умешност во водењето на државната политика. Сметам дека низ преговори треба да го решиме спорот. Ако дојдеме до компромис со кој се гарантира дека името на нашиот народ е македонски, дека името на нашиот јазик е македонски, тогаш привремената референца може да ја замениме со трајна која содржи географска одредница. За ова се залагам, не затоа што ми е мило, туку на тој начин ќе се обезбеди подобра иднина на нашиот народ и нашата држава, рече претседателот Црвенковски.

- `We are Macedonians but we are Slav Macedonians. That's who we are! We have no connection to Alexander the Greek and his Macedonia. The ancient Macedonians no longer exist, they had disappeared from history long time ago. Our ancestors came here in the 5th and 6th century``- членска книшка бр.1 во сдсм Киро Глигоров

затоа не заборавај

ти си Македонија!

но комент

Поправо ќе коментирам кога ќе се вжештат пак албанското прашање кога ќе почнат со некои барања ,па кога ќе земе замав економската криза и лошата економска политика на владата и тогаш ќе коментирам

И да ти си македонија,Македонија со 30 посто невработени,со најголема стапка на сиромаштија,со најголема стапка на одлив на мозоци,со храна со непроверен квалитет,со долги редици пред шалтерите и бескрајно долги процедури да ти си македонија

хеликоптерите не се утка...:nenene::nenene::nenene:

елбит системс не се утки...ти си ги помешал ови ми 17 со ми-24...17-ките пагаа

потпишујем за аватарот на АБЦ:vozbud:

Eве го сменив аватарчето,за да ме поистоветат и друг пат.:smir:

вака сега...искрено...ке претпостав име дека четврт население се ментално ограничени и ко ке ја видат кампањата ке речат ес уна малагро чудОО добро е..така треба,ии ако се толку ретардирани требаше да гласаат само 20 на анкетава за.....а ова ме разочара овој резултат е доказ на бреинвашингот ццц па имајте свое јас брее се гледа од небо:toe:

но комент

Поправо ќе коментирам кога ќе се вжештат пак албанското прашање кога ќе почнат со некои барања ,па кога ќе земе замав економската криза и лошата економска политика на владата и тогаш ќе коментирам

И да ти си македонија,Македонија со 30 посто невработени,со најголема стапка на сиромаштија,со најголема стапка на одлив на мозоци,со храна со непроверен квалитет,со долги редици пред шалтерите и бескрајно долги процедури да ти си македонија

абе шо мислиш ти у ЕУ сето ова ќе се смени????

имаш ли ти некој од ЕУ некој пријател да ги прашаш како „мед и млеко им тече по улици“?

и праиме муабет за кампањата ...
колку и да е брејвашинг ... сепак е позитивен брејнвашинг ...
некои а многу се заборавиле дека се Македонци ...
како марсовка која си кажа дека ја боли пич**** шо ќе и стоело у пасош ...

Друже ти ова го промовираш новиот циклус на кампањи за перење мозок....или мене така ми се чини

Инсајдер си ти, имаш информации :)
како може да ти пери некој мозок ако те охрабрува да си горд на своето постоење.

а најверојатно ќе има нови кампањи, од типот да ја изградиме македонија пандан на ударничките акции .

но комент

затоа верувај во својата фамилија, во својот народ и во себе си, верувај во Македонија ...зошто ТИ СИ МАКЕДОНИЈА:smir:

мислиш најнапредна техника на перење мозок не може тоа да го стори тоа .....

море сеуште ми е чудно зошто нема плукање ,јас мора нешто да сум шмркнала и сеа трипам

трипам дека конечно на две страни да има размена на мислења и бранење ставови со аргументи а не со етикети и плукања

НЕ до друго ке да е види подоле или пгоре како ке дојде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom