Леле пак ли сакаат да ни ја подујат главата со ова!?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се однесува до изминатите три години, Бучко и Панде Лазаров.
Едниот за 2,5 милиони евра залудно потрошени пари, а другиот за 250 илјади евра наводна провизија![]()
немој не ме радујне биди де депресивно расположена ИМА ТАКВИ...здравје ке дојдат има и сега некои кои се борат тоа се претежно млади ентузијасти а ги има и секако повозрасни..луге кои се посветени на своето занимање професија и веруваат во нешто не во парата...има има такви ке се пробијат...ке видиш
Нашиот менталитет и на тоа ќе се спротистави биди сигурна.Дали знаеш кои ќе бидат тогаш коментарите?Еве вака:"Абе наместо оваа владава на Гвујо чаплин да отвори нешто да има вработување и повеќе пари тие народни кујни ќе ми отвараат".Таков народ сме ние Марсовче.Јас да сум на нашите телевизии ќе наредам нон-стоп да се емитуваат само реклами и ништо друго.:pos2:Напишано од marsovkaуствари како очекуваш тие реклами да те разбудат кога самиот факт дека се потрошиле невидени пари за нивно прикажување предизвикува гнев а не за нешто друго (како на пример да се отвори сос продавница,или дели бесплатна храна на тие што им треба итн ),и тоа во држава која е рекордер во регионот по стапка на сиромаштија и невработеност?
Ете тоа ти зборувам гледаш има нешто и успешно.Веќе реков дека има и утки од кои му се повраќа на човек.:pos2:Ако веќе збориме за пристојна реклама ја подржуваав таа за ненасилство
Разводите ги има и во многу опоразвиени земји од Македонија.Таму изгледа стандардот е виновен за разводите.Не не и тоа не чини.Треба таму да му позајмиме од нашиве реклами да престанат со разводите.Мислам овие глупи спотови каде што велат потпри се на твоето семејство кога стапката на разводи расте ,процедурите за било што се бескрајни итн
Точно, затоа Буле треба да одлежи 3,5 години затвор, исто како што по неколку години некој треба да одлежи многу повеќе поради утката со модернизирањето на армиските хеликоптери во Израел која чинеше 24 милиони евра.а тенковите ги ставија ли...германија сакаше да донира резервни делови...от источна оставнина..ама кога го видоја буле![]()
ма имаш право и да ставиме сублимативна порака:лоботомирај се,дозволи државата да се грижи за тебе :pos2:Нашиот менталитет и на тоа ќе се спротистави биди сигурна.Дали знаеш кои ќе бидат тогаш коментарите?Еве вака:"Абе наместо оваа владава на Гвујо чаплин да отвори нешто да има вработување и повеќе пари тие народни кујни ќе ми отвараат".Таков народ сме ние Марсовче.Јас да сум на нашите телевизии ќе наредам нон-стоп да се емитуваат само реклами и ништо друго.:pos2:Ете тоа ти зборувам гледаш има нешто и успешно.Веќе реков дека има и утки од кои му се повраќа на човек.:pos2:Разводите ги има и во многу опоразвиени земји од Македонија.Таму изгледа стандардот е виновен за разводите.Не не и тоа не чини.Треба таму да му позајмиме од нашиве реклами да престанат со разводите.
Точно, затоа Буле треба да одлежи 3,5 години затвор, исто како што по неколку години некој треба да одлежи многу повеќе поради утката со модернизирањето на армиските хеликоптери во Израел која чинеше 24 милиони евра.
На два армиски хеликоптера им истекол рокот на употреба, а на уште седум други тоа ќе им се случи во текот на годинава. Тоа значи дека овие летала не можат да летаат. Военото воздухопловство ВИНГ уште во 2005 година предупредило дека леталата по истекот на рокот за употреба, треба да се однесат на оценување кај рускиот производител МИЛ.хеликоптерите не се утка...:nenene::nenene::nenene:
елбит системс не се утки...ти си ги помешал ови ми 17 со ми-24...17-ките пагаа
потпишујем за аватарот на АБЦ![]()
Гледаш како знаеш?Но како што ти напиша предходно Марсовка нити некој одговарал нити ќе одговара.Панде веќе не го служи здравјето а Ушло е недопирлив.Не може никој кај нас да се осуди.Ти ќе бидиш првиот кој ќе се јави и ќе напиши нешто околу спектакуларни апсења.Ќе речеш ова е реваншизам.Така е ?Што се однесува до изминатите три години, Бучко и Панде Лазаров.
Едниот за 2,5 милиони евра залудно потрошени пари, а другиот за 250 илјади евра наводна провизија![]()
Па нека одлежи ебаму племето.Точно, затоа Буле треба да одлежи 3,5 години затвор, исто како што по неколку години некој треба да одлежи многу повеќе поради утката со модернизирањето на армиските хеликоптери во Израел која чинеше 24 милиони евра.
На два армиски хеликоптера им истекол рокот на употреба, а на уште седум други тоа ќе им се случи во текот на годинава. Тоа значи дека овие летала не можат да летаат. Военото воздухопловство ВИНГ уште во 2005 година предупредило дека леталата по истекот на рокот за употреба, треба да се однесат на оценување кај рускиот производител МИЛ.
Ова е јасно наведено во документите до кои дојде „Нова Македонија“. На нашето прашање во врска со овој проблем, Министерството за одбрана достави писмен одговор дека станува збор за „класифицирани информации“.
Целата ситуација дополнително ја комплицира фактот што дел од хеликоптерите се модернизирани од израелската компанија „Елбит“. Рускиот производител МИЛ, уште лани, во писмен допис до „Нова Македонија“ наведе дека не сакаат да имаат ништо со македонските хеликоптери бидејќи без нивна дозвола се модернизирани од израелската компанија.
Линк
Другар сумите и обвиненијата иронично ти ги напишав за да се сетиш што ДПМНЕ лаеше пред изборите 2006-та. Каде е тој голем криминал кој 4 години во опозиција го трубеа.Гледаш како знаеш?Но како што ти напиша предходно Марсовка нити некој одговарал нити ќе одговара.Панде веќе не го служи здравјето а Ушло е недопирлив.Не може никој кај нас да се осуди.Ти ќе бидиш првиот кој ќе се јави и ќе напиши нешто околу спектакуларни апсења.Ќе речеш ова е реваншизам.Така е ?
Па нели ти ја спомна оваа реклама.Напишано од marsovkaние збориме за кампањата ти си македонија а не за за кампањата против ненасилство итн
Јас мислам дека нема да запали ни ова.Ќе го истрпиме ние и тој колец.(приказната со турчинот и тој нашиот со кубурот де):pos2:плус да воведем камапања ебење со колец дебел 10 цм во длабочина на нивниот ректум 50 цм можда тогаш ќе се свести народов а можеби и не(да се надеваме дека ќе се свести
ние збориме за кампањата ти си македонија а не за за кампањата против ненасилство итн
Абе те сваќам јас тебе ама во овие години на транзиција ако се само 500 милиони ние сме на коњ.Ама како што реков веќе не не плаши ни колецот на Марсовка.Веќе длабоко сме го окркале.Другар сумите и обвиненијата иронично ти ги напишав за да се сетиш што ДПМНЕ лаеше пред изборите 2006-та. Каде е тој голем криминал кој 4 години во опозиција го трубеа.
Зарем се' се сведе на 2,5-те милиона на Буле и 250-те илјади евра на Панде ?
Јас ти говорам за тешки проневери од над 500 милиони евра (пола милијадра) кои се направени во изминатите три години.
кон болдот:од тоа и се плашамПа нели ти ја спомна оваа реклама.Јас мислам дека нема да запали ни ова.Ќе го истрпиме ние и тој колец.(приказната со турчинот и тој нашиот со кубурот де):pos2: